Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suphane Allahu
glupani nepismeni..uvijek kasne bar jedan dan....jeb...im.lijanovica
LJUDI AKO MOZETE DONIJETI PITKE VODE, HRANE, ODJECE, OBUCE, DEKA, GRIJALICA. U NEKIM GRADOVIMA JE VEC ORGANIZOVANO SARAJEVOApeluje se na sve građane da doniraju grijalice, hranu, deke, odjeću...za hitnu pomoć Maglaju, Olovu i drugim mjestima. Svoje priloge možete donijeti u kancelarije CPCD-a koje se nalaze u ulici Gradačačka bb, kod Malezijskog mosta. Donacije će se primati svakog dana osim nedjelje, u periodu od 9 do 15 sati, do 22. maja. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj 033 644 810. TUZLA.Svi koji su u mogućnosti da pomognu na teritoriji Tuzlanskog kantona mogu da donesu potrebne artikle u Crveni križ Tuzlanskog kantona, svakim radnim danom od 8-16h. Adresa je Ulica Borić 3. KAKANJ.Svi kojima se ukaže potreba za odjećom, hranom ili higijenskim potrpštinama mogu se javiti na brojeve telefona:032 554 968 062 680 683 ZENICA Od 10 do 15h u zgradi IPF-a (čekamo da nam se odobri korištenje prostorija) organizovati akcija prikupljanja hrane. odjeće, deka, pitke vode. obuce
Da li se mogu dobrovoljci javiti u civilnu zaštitu kao ispomoć, ima nas par momaka, hoćemo da pomognemo, ako treba išli bi i u Maglaj?
Da,bas tako..odlican komentar i pitanjee..