Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
vehabije su posteniji od turbo-muslimana oni slijepo slijede quran i hadise a ovi ostali ne znaju bil piskili ili kakili izaberu sebi sta im odgovara - \"ne pijem za ramazan\", \"ne idem u dzamiju, ali vjerujem\" odlucite se - vehabije ili ateisti ovo na pola puta nije nista
pa somovi uhvatili ste se te granade..i te okupacije spanije od arapa...kako su upamceni od spanaca dovoljno govori da su ih istrebili ko vaske iz svoje zemlje! inace seti se vizantije...naslednice rimskog carstva...gde je kupanje i bazeni bili najnormalnije stvar..sve do osvajanja osmanlija! a i ritualno podapiranje nije odrzavanje higijene!
haj se ti malo informiši kako je krš ćanima bilo U španiji kad su tamo bili Omejadi, pa onda nešto pričaj. Potraži dokumentarce i pročitaj knjige koje su napisali krš ćani o tom periodu. Nisu se znali oprati, a ne da su imali kanalizaciju. Eno Alhambre, isad je u životu, pa pogledaj tu ljepotu. Za vrijeme vladavine Ar apa živjeli su sto puta bolje nego prije, u miru i suživotu. Ali, pošto su krš ćani oduvijek prevrtljivi, tako su napravili inkviziciju nad jev rejima i musli manima kao znak zahvalnosti. Fuj, đu brad pogana
a to sve komentarišu komunistički inkvizitori
kako ste svi odvratni, jedva čekam da napustim ovu v.u.k.o.j.ebinu nit me ova zemlja voli nit njeni građani, a ni ja njih više fuuuuuj
Zar R..ei..s u nije vec istekao mandat? Znam da se pricalo da hoce da uvede dozivotni da ga ne mora stalno produzavati, pa reko da nije to ispod tiha i napravio? Jer on je, mislim, prosle godine trebao ici, pa se prestalo o tome govoriti... zna li ko???
Also sprach Mevlid Jasarevic.
wehabije ne postoje i neces naci nikoga da kaze da je wehabija, to su ljudi cistoga suneta i Kur/ana. Izucavaj te Is/lam \\Kur/an i Hadi/se i naci cete da je to isti Isl/am sto su vasi pra-dede praktisovali. Medija je otrov za srce i zeli uvesti nesto kao da postoji neko kao wehabije a da je nas Poslanik a.s medu nama da li bi se njemu ismijavali na bradi i odjeci, procitaj te Hadise vjerodostojne naci cete da vas drugi varaju i neprijatelji zele da se mi izmedu sebe mrzimo a ustvari to je nesto sto je Poslanik a.s. prakitosovao i naredio svome Umetu isto tako. Gdje je pravda kada na ljude vjernike ni krive ni duze posalje se 150 policajaca, a na one sto su uradili i mozda opet planiraju ponovo genocid mi im pomazemo sa mrznjom protiv svoga naroda.
wehabije su udarna pesnica is/lama .. jednostavno i jasno .. al dok je nase RS mi se na 50% Bos.ne ne moramo bojati..
O Umete Muhamedov, smetali vam ovo, dok se izmedu za sitnice prepiremo, oni nam spremaju drugi genocid, ujedinimo srca i vratimo se svojoj vjeri, mi kada svome narodu nepravdu cinimo i ismijavamo se i patimo narod koji iskreno vjeruje, tada pomazemo nasem neprijatelju malo se probudite. Oni nama zele propast isli u dzamiju vi ili ne na kraju ste im isti svi kao sto smo bili u \"90 tim godinama u ratu. Ujedinimo se dok nije kasno i postujmo vjernike jer oni su zaista na pravome putu.
Na Youtube.com ukucajte \" Ujedinjeni Ravnogorski pokret \" U BiH se otvaraju škole za cceetnikee ...??? Molim vas otidite na Google da pronadete odgovor?
vjerujte mi vehabije ce nam samo problem napraviti. kako vam nije jasno da je to sve sto hoce.
OPET NIJE DO MUSLIMANA...VEC NEKO DRUGI UH CITAM ZIMA GENOCIDISE. CITAM KARDINAL GENOCIDISE
test
ZDUŠNO SI PODRŽAVAO POGLAVNIKOV PLAN DA NASELIŠ NAKON OLUJE LIKU, KORDUN HRVATIMA... HUŠKAO SI IH CIJELO VRIJEME DA ZA HRVATE ŽIVOTA U BOSNI NEMA, JAUKAO... NIŠTA OSIM PRAZNIH RIJEČI NISI URADIO DA VIŠE HRVATA OSTANE U SARAJEVU, BANJALUCI... ONAKVIH KO STJEPAN KLJUJIĆ NEMA MNOGO... TEŠKO JE HRVATIMA U SARAJEVU, ALI TEŠKO JE SVIMA, JER JE ZEMLJA U BANANI...ZBOG TAKVIH HUŠKAČA KAO TI... E SAD BI PRIČAO O VEHABIJAMA, KAD SE ONI NASELE TAMO GDJE SU VJEKOVNA OGNJIŠTA HRVATA...PA ŠTO IM NISI POMAHAO MAMU TI , KAD IM JE TREBALO... OVI IZ RIJASETA SU TI BRAĆA PO ORUŽIJU I NEBI ME ČUDILO DA STE SAV OVAJ \"DIJALOG\" ISCENIRALI DA PO KO ZNA KOJI PUT OPRAVDATE VAŠE POSTOJANJE, DA \"OVČICE\" SABIJETE U TOROVE UZ VAS... BOG ODAVNO NEMA VEZE SA OVIM... NJEGA UZIMAJU U USTA, ONAKO KAKO SVAKI PROFESIONALAC KORISTI SVOJ ALAT... CRKNITE ŠTO PRIJE DRUGOVI FOTELJAŠI, PA BOGU NA ISTINU!
POMARIŠITE SE, JEDAN NA JEDAN.... TRUJTE NAROD SVOJIM POLITIČKIM IZJAVAMA-TO JE SVE JEDINO ŠTO VAS MOŽE OSTAVIT UHLJEBLJENE VEĆ DECENIJAMA (DRUGOVI FOTELJAŠI)... VI SA BOGOM VEĆ ODAVNO NEMATE NIŠTA. -GORI STE OD POLITIČARA- NJIH JE BAR NEKO IZABRAO, VAS NI TO! CRKNITE ŠTO PRIJE, PA BOGU NA ISTINU (AKO ZAISTA VJERUJETE U NJEGOVO POSTOJANJE)...