Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e naka mu je neko odgovorio vise
Neprofesionalni novinaru!!! Ovo nije FETVA, mazlume! Ovo je saopštenje za javnost!!! To dvoje se drastično razlikuje!!! Obrazuj se!
IZ je ovom prepirkom izborila za Dodika jos 2-3 mandata najmanje.
ampak paksu
Kake bezveze. Fetva, Serijat, Rijaset ... kakve su to rijeci. Daj nek to prevedu na Bosanski il nek gule iz Bosne.
ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA ! ISLAM JE TERORISTICKO - SATANISTICKA SEKTA !
dobro je i rekao, Dodik samo loži
Hahahaha , prvo fetva a onda će Cerke da mu baci sihre. K`o čarobnjak u kuli hahahahaha
Hej rijaset, objesite tu vasu Fetvu macku o rep nek mu u februaru klepece ! Dodiku mozete samo popusiti,ako dodjete na red zbog mnogih \'\'bosnjaka\'\' koji mu puse.
za LOVU imas pravo dodik je lijevcanin a u pravnoj srpskoj drzavi na sudu lijevcanin i turcin nisu imali pravo svjedociti. onje vas samo vi glumite dzamiji u mahovljanima za vtijeme rata nije niko smio ni pero odniti.
za srbin svaka čast ti si pravi srbin kao da si iz centra beograda. vrlina i čast srbina pravoslavca je baš u tome što spominješ, poštenje iskrenost tolerancija razumjevanje strpljenje i sve pozitivne osobine,a većina ovih čobana što sebe nazivaju srbima blate srbe a i ne znaju za to,kao i ovi muslimani i hrvati naravno što sami sebe nazivaju tako i oni blate svoje narode.poz.
Evo da budem 100-ti u komentarima *(-_-)*
e jes mu rekao....
Papci svih vjera umjesto sto lupate gluposti i vrjedjate jedni druge ,bolje bi bilo da umjesto pisanja neukusnih komentara posjetite neki portal gdje cete da se malo emacipujete i da naucite sta je kultura i ponasanje?Ma koliko se neslagali sa drugima,bili ljuti,gnjevni,isprovocirani treba da ostanemo ljudi! To je najteze!? Uvjek cu radije biti prijatelj sa dobrim muslimanom,hrvatom ili nekim drugim nego sa losim srbinom.Uvjek cu radije spavati sa zgodnijom ,ljepsom....muslimankom,hrvaticom ili nekom drugom nego sa nekom neotesanom srpkinjom! Ovako svi misle,a dali ce priznati neznam!Ja nemislim ovako,nego znam! Papci,seljaci u glavu,kompleksasi i slicni vama ja vas zalim.! Nemam nista protiv vas.Znam da bi i vi volili da ste normalni!Niko od nas nije birao kad ce se roditi,kako ce se zvati,koje ce religije biti,nismo birali zemlju,podneblje,pol,licni izgled i sve elemente na koje nismo mogli uticali. .Mi mozemo da biramo samo jedno a to je: Dali cemo biti ljudi ili ne?Pozdrav
ddssss
@prijedlog, svaka cast za prijedlog. Krajnje vrijeme je da se IVZ okane drzave. Mileta razumijem, on je malo u problemima, umro mu kolega i prijatelj, treba ici na sahranu, a nije siguran da mu avion moze dobaciti do Koreje. Mozda mu pomogne Medvjedev.
za dinu, klin se klinom izbija ali eto jada kad se oba zaglave.