Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaaahihihihihihihihihiiii....ocekujemo da ohr obavjesti iz bih da je ovo sekularna drzava i da su oni nebitni :))))))
a oni se mjesaju u politiku drzave, mogli bi dobiti po labrnji!!!
da da i posalju koje dijete u bratsku Siriju, da ''podize moral'' bradonjama u kratkim pantalonama da kasnije bolje tekbiraju!!!
Ja sam prijavljen u Hrvatskoj gdje trenutno radim. I moram vam reći da je ovakav isti zakon tamo na snazi! Dakle, policija je dolazila na lice mjesta i provjeravala tačnost podataka koje sam joj prijavio!
Točno. Ma koliko se nama sviđao ili ne sviđao zakon, treba ga poštivati. I meni su bili dolazili kući, pa šta ćeš? Ispoštovati to što od tebe traže - druge nema.
zgembo, ne daj se povoditi za ideološki programiranim talibanima - pobornicima malog sjevernobosanskog sela koje je na zlu glasu među normalnim svijetom. Kad netko više ne živi u doticaju sa stvarnošću, postaje opasan, pa da je i rođeni brat. Hrpa kompleksa koju taj lik prospia svuda oko sebe, ne može nikom donijeti ništa dobroga, pa tako ni tebi.
A očekuje li rijaset da istražnim organima pomogne oko nestanka onih dviju curica iz Austrije? Očekuje li rijaset da urgira u vjerskim strukturama da prestane ustupati džamije teroristima za regrutaciju i mobilizaciju djece?
Јуче пролазим кроз Сарајево- Џалалабад и чујем како Оџа пева на џамији Краља Фахда. Мени је то било јако необично, јер ја сам родђен гдје џамије нема.
ma ti si iz Foce buraz.. sto ne kazes odmah :D
hahahaha koji djeciji fazoncici marko koji si razred?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja ocekujem da da budem dobar musliman u toku života, da mi Allah oprosti sve grijehe prije kabura jer je to naše sljedece prebivaliste, zatim olakšanje na Sudnejm danu, i konacni smiraj u dzenetu, ali naravno prvo moram sebe promjeniti, nece mi OHR niti iko drugi krojiti sudbinu, samo ja mogu sebe promjeniti
Svijetska i regionalna Anketa 2013,o Srbima, jesu li Turci? BiH: Ma ja, Srbima je trobojku Sultan nacrto 1835. godine. Srbija: Ma znamo mi svoju istoriju, ali volimo laži... Hrvatska: Je ne kaj, tko bi ih drugi delal? Njemačka: Serbi, Made in Turkichen? Ja naturlich, 500 jahre! Rusija: Mi nijesmo ijsti onji Turci. Japan: Si kurasawo, Serbota 500 komura san. Španija: Serbi producto mucho rapido sex Turky. Mađarska: Kenjeze Vojvodina Madgarkos, jas 500 gozili! Češka: Srbičko ches ste Turčeky.ahaha Romi iz Makedonije: Ma puj, cigani, **** im mater Engleska: 500 years? Yes of course, Turkish sky people! Kina: Cinhou Srbic, youing 500 mai chi. Poljska: Turci producent jest z tytulu generaciji Serbički wady sprezetu 500 godin. Švedska: Serbi specill nabss autoriserad Turky. Francuska: Vi, them bulon Serbin votre davon Turky de term 500. Slovenija: Ampak so tak tamni kaj i moslimani, je fantje Srbi so Turci i genocidaši. Crna Gora: SPC su prikriveni muslimani, a CPC su pravi pravoslavci! Somalija: Srbota bon tum gingo muslim, kobu tim pemp Tursk tu kok. Vidite Srbi što svijet misli o vama...
Muhibu kako se zoves, odgovori u sebi, nemoj naglas da ti se ne smiju iz svih navedenih zemalja! Toliko ko je Tursko kopile!!! Svaki Turcin zna, svaka bula zna da je Obiliic Srpski tic, zaklao Murataaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
E SADA I HODZE PAMETUJU!!! Pa sta je problem u provjeri i tacnosti podataka???STO NECETE MOCI MANIPULISATI!!!
Genocidase treba skroz unistiti i protjerati iz BiH,kao sto je to uraila Hrvatska i Kosovo.. Danas oni nemaju ove mnogo brojne probleme kao mi :(
neka mali guzim ti mamu
srpkinje sprkinje :)