Komentari (466)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS donese odluku, mi trazimo ponistenje par dana nakon.. RS donese zakon, mi trazimo ponistenje par dana nakon.. RS "odradi" referendum, mi trazimo ponistenje par dana nakon.. RS se odcijepi, mi trazimo ponistenje par dana nakon.. RS nas pobije, mi trazimo ponistenje par dana nakon.. Jaki smo.
Nazalost Bosanski muslimani se nisu nista naucili iz 90ih, drugim rjecima glupi su ko qurac..
Sarajevolll , na kraju, možda i važnije od toga zašto sveštenici ne priznaju zločine na kojima je nastala RS, jeste pitanje: zašto to ne priznaju Srbi koji žive u RS-u? Pa, zar i oni nisu učestvovali u njenom stvaranju i zar ne znaju kako je nastala??
PRIKAŽI ODGOVORE (123)
trenutno SDA sa ovom ekipom svojom nesposobnoscu unistava bosnjake vise nego agresori
sta oce ove odze, mogla bi glava skupa s ahmedijom niz brdo da se zakotrlja
@Nemeisis, šmokljane nije ti ovo '92-'95 kada ste klali!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ignore! Imamo većih problema. A ustvari sve se vrti oko gluposti ovog ranga. Samo nek se kotrlja.. Ja tebi, ti meni.. I dođe novembar.
Bilo bi im pametnije da ne turaju nos gde mu nije mesto a to je politika i da se bave drugim stvarima.
Muslimanski dio FBiH mi sve vise lici na Bliski Istok , a Kavazovic na ajatolaha . Nece to na dobro . BiH sa Bliskim Istokom u sebi , nece da moze.
Prljavština
više licemjerja za ovim stolom nego u SDA
A sta je iskompleksiranih vlaha ovdje. Iskompleksiranih bosnjanima.
Oni da misle ponistiti odluku ne bi je ni izglasali...
Malo su smjesne ove hodze :) Znaju li oni da su mimo 23% samo predmet sprdnje,i dali stvarno misle da ce nekome trepavica mrdnuti za nekakve njihove glupe zahtjeve?
Eto jbg., Duduk jedva čeka da se izvine, i to baš vama ... !!!
Ne može se izvinUti, kičma ga malo zeza.
Da su rekli: poništite ili ćemo poslati džihadiste da vas raznesu, možda bi se ovi i zamislili. :D
Stranka Rijaseta nije u parlamentima, tako da - nebitno.
Predlažem ovoj krmjoj takozvanoj "narodnoj" skupštini da postuhmno daju priznanje hitleru i musoliniju koji nisu bili ništa manje "dobri" od njihovih heroja.
Vidi rijaseta, zahtijeva od NSRS. Ma sta se glupirate, ko ste vi da vi trazite da se poniste odluke. E pa debila isuse dragi. Nemate drugog ozbiljnog posla, pa se dosjetili da su ovi donijeli odluku o zahvalnicama za RZ.
MOJE HODZE PRIJE CE NSRS PONISTITI VAS NEGO TE zahvalnice.
@kolač Ne pričam o zločinu je li počinjen ili nije već o tome da se prodavači magle previše pitaju u ovoj državi.