Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne podrzavam ni ja ni RS ni Federaciju ni Herceg Bosnu samo podrzavam Bosnu i Hercegovinu ali mene niko nista ne pita.
Imate Mladene problema i tek cete ih imati.......cuj neko ravnopravan kod vas.......pa katolicima ste zatrli trag ......tako da ne mozes reci tri konstituivna.....vec dva......a i nama ste vidimo poceli birati predstavnike.........ustvari najveci problem ove drzave je postojanje vase nakaradne tvorevine nastale na genocidu !!!!! SIKTER
Sve je ovo rat protiv Islama samo ima neke forme ko fol Srbi i Hrvati hoce entitete. Bosnjaci ce uvijek ici dokraja i protjerati one koji su protiv povijesne BIH i muslimana. Amerika je uz Bosnu i krvavi Karl Biltd, Sarkozi i Covic i Dodik samo mogu pakovati kufere.
P*O*P*U*Š*I*L*I***S*T*E***G*A***C*R*N*C*U. Nakon pušenja ćete ekonomski propasti pa onda polički i bye bye genocidna tvorevino!
Braco hrvati , nedajte da nas zavade . Predlazem sveopci skup oli sabor hrvatskih i srpskih starnaka u Dubrovniku .U konsultaciji sam sa Jadrankom , Tadic nema nista protiv :-)) za Dubrovnik spremni ..
Ma na-je-be-te se vi svi malo moje mame !
Pretorian ima malog pišu ili mu neki Hrvat ševi curu... :) Mani se srpskih povjesničara i njihovih \"istina\"...molim te...biti će svima lakše... :)
Potpisivanjem Dejtona,vašingtonski sporazum je dokinut a uspostavom konstitutivnosti naroda praktično je potpuno ukinut,to treba narodu priznati.
Čuj ovo, oni nemaju problem sa konstitutivnošću naroda u RS-u! Pa naravno da nemate, kad drugih naroda u RS-u skoro da i nema... Hrvati su svedeni na statističku grešku (1-2%), a Bošnjaka jedva da ima 5%... Promjena Deytona, ukidanje RS i vraćanje Ustava Republike BiH je jedino rješenje za sve narode u BiH!!! Jer, ako je RS uređena kao republika zašto tako ne urediti i cijelu BiH? I mirna Bosna...
a sta je dodik mislio , on je samo nasjeo na igru velikih igraca zlaje i covica koji za sada majstorski igraju svoju ulogu u narednom periodu sljedi prekrajanje rs-a. Svaka im cast e jesu navukli dodika na k...u....nu
SAO Kamenjar ahahahahahahahahahahah svaka cast za komentar oplako sam hahah samo deri ove kozoyebe
jedva cekam kad ce treci entitet. Onda mogu mamu i sestre spremit da daju strancima po medjugorju. Samo da zabrane ukrainkama raditi one su nam konkurencija
I ŠTA BI HRVATI U MALOM SAO KAMENJARU RADILI??? POUMIRALO BI I ONO MALO KOZA ŠTO IMAJU
@hanumica a jeli servska namjetnica glumis hanumicu al ne peres guz.icu...i pic.kicu...:))))))
je li bre turcine jeste li i sa Kosova razgulili po dogovoru? E Srbi, vazda cete biti i ostati Turci, i genetski i po mentalnom sklopu.
Bosnjaci su najsretniji ako mogu nekog zavaditi
Koke ako si i malo pismen procito bi malo vise u stenogramu tuđmanovih reci krunski dokaz da je postojao dogovor o 49% 51% pre daytona i da se VRS tacno na te pozicije i povukla. Ni krenuli vi nebi da nije bilo dogovora kao sto niste sve godine pre toga. Ne znam da li ste stvarno toliko gl.upi pa ne kapirate da kako to da svaki put pre kad ste krenuli sa takvim i slicnim akcijama uvek ste bili bijeni nista niste zauzeli od 72% koje je kontrolisala VRS. A onda odjednom posle dogovora politicara krece nekakva oluja i armija pih sa njom VRS razbije HV na ulasku u bih (operacija una95) a odma posle toga VRS se samo povlaci. Niti puca niti odgovara na vase napade samo se povlaci i odjednom staje i vasi dobivaju naređenje da se stane. I vi i dalje poznati po svojoj gl.uposti mislite da ste vi nesto silno oslobađali i da se vas jedva zaustavilo HAHAHAHAHA. MRDNULI NEBI BEZ DOGOVORA I PODRSKE AMERIKE!