Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djubrad jedna posrana, sta cekate, zasto ne pomognete jadnoj djeci? Koja sramota za drzavu.
Ali su zato hadalji u upravnom odboru uzimali lovu, a djecu vezivali za krevete. Dabogda ih na ljekove potrosili.
Kako da pomognemo mi političari? Od kojeg novca? Da uvedemo socijalnu zaštitu - odakle onda da financiramo 13 vlada / skupština i 250 ministarstava? Jeste li vi normalni?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Memo Hadalj im u upravnom odboru...komotno ga da zamijeni mjesto sa ovim svezanim momkom sa slike. Bolje bi ovo bolesno dijete vodilo ovu ustanovu, sigurno.
Niko neće tu da radi. Tako je svugdje u svijetu. Živim na zapadu i znam iz iskustva da je to jako teško. Radnici su dobro plaćeni ali uvjek kratko ostanu. Nađu drugi posao ili se prijave bolesni. Bolje da ljudi neznaju sve detalje. Lako je osuđivati.
Ponudite nek neke porodice prime u svoje domacinstvo nekoliko sticenika uz novcanu nadoknadu .Ugovor na jednu godinu potpisite .
Netrebaju njima n Psiholozi ni Defektolozi njima treba osoblje koje ce ih hraniti kupati . Ako ga nevezes moras ga uspavati . To je zadnje mjesto na svijetu gdje covjek zivi . Cestitke svom osoblju koje rade sa tim sticenicima . Svugdje se isto u svijetu cuvaju te osobe . BAKOVICI I JOS PUNO TAKVIH USTANOVA .
A "hebali ste majku Sabini Čudić" na svim komentarima, a sad se kao ibretite i iščudjavate. Šta vam još nije jasno oko sadašnje i prijašnje vlasti. Pa njima su nebitna njihova djeca , a ne ovi jadničci u Pazariću. Samo nastavite gladati za "svoje".
Svi direktori su bili SDP I SBB.Proguglajte im malo imena.
Pa neće sdp valjda telekom dobiti ili elektru?
Gospodo ovo su djeca s posebnim potrebama kojima njihovi roditelji ne mogu vladati zbog agresivmosti i napada, te ih smjestaju u ovaj dom... nisu u okovima, ova djeca se vezu da ne dodje do ozljedjivanja i samoozljedjivanja...to je isto da odete u psihijatrijsku bolnicu i pitate sto su pacijenti vezani...vidite da su to obicni lreveti bez kaisa....uozbiljite se i ne krivite ove ljude....
Sram bilo ko god je tamo a i Fed.ministarstvu. Mjesto da vrsite nadzor vi uhljebljujete kretene a na racun ove djece. Ovo u Pazaricu je mrak ljudskosti.
Nek bakir i duduk smjeste potomke. Za bolje i nisu.
To nije u skladu s Pravilnikom o standardima za rad i pružanje usluga u ustanovama socijalne zaštite u FBiH, navodi Ured za reviziju institucija FBiH u Izvještaju o finansijskoj reviziji Zavoda u prošloj godini, objavljenom prije nekoliko dana. GDJE SDA Botovi vide ovdje vladu KS i Edina Fortu????
He-bem ti ovu državu! Kako sam nekad bio ponosan što sam bosanac i hercegovac. Onda sam odrastao i vidio kakva smo mraka i bagra generalno. Ali, svaki dan vidim da smo sve gori i gori.
Znači možemo konačnu potvrdu da Sebija i Osmica nemaju diplome očekivati negdje oko 2068. kad sve komisije i revizije završe uviđaj... najvjerovatnije posthumno.
Gdje god pogledaš, posao dobio neko iz struke uhljebologa. To je izgleda najbolje zanimanje. Svi rade negdje nešto.
Onaj čoban memo haljevac je u upravnom odboru bio hebem mu majku mrtvu i zenu kurvu
Sarasota!
Hajde Sabina uradi nesto umjesto sto samo seres i slikas, nista konkretno u politici nisi uradila do sada samo kokodakanje