Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel\' bilo ponisteno?
Naslov je legendaran :D
Ne mogu da vjerujem da su Bakira Izetbegovica uhvatili u tramvaju!
hehehehehehe Svaka cast na naslovu,...... sigurno nije bilo interesantnije vijesti da se napise za danas.... :)) @DZORDZ svaka cast na komentaru...
Vrhunac primitivizma u Sarajevu...
Fakat cuo sam za koze po tramvaju al da se neko ponjamke u tramvaju pa Tesla bi se ibretio sto je struju napravio i okrece su u grobu dokle smo stigli, tipicni odvratni pogani balkanski pogani mentalitet:(
Mene zanima da li je to uradio pred ostalom rajom u tramvaju, jesu li ga bodrili i cime je obrisao guzicu. A mozda je nekim slucajem uspio i oprati guzicu, ako je uzeo od vozaca vodu za pice, zna li se sta o tome?
a jest ga spustio niz nogavicu :-)
ovo je stavrno krajnje nepotrebno. Ovo nije vijest uopste! Mogli ste u naslovu staviti \"ljudski izmet\" i to BEZ slike u clanku ako je vec morao biti ovdje. FUJ!
poveliko ovo g***o!
Jesu ovo na slici Zlaja i Komsa u zagrljaju?
SAD VAM JE JASNO KAKAVA SE STOKA SELJAČKA DOSELILA U GRAD NAVIKLI I POLJSKE HALE I NA PROPLANAK PA KAD GOD DA PRITUŽI ČUČNI I ZAVRŠI POSAO UZMEŠ LIST ILI TRAVKU OBRIŠEŠ GUZU I NASTAVI SA OVCAMA DA VESELO SKAKUČEŠ KROZ ŠLIVIKE I LIVADE
Ovo osudjujem. ali kakva 24 sata na usluzi ?! Kakvi jadovi. Poslije ponoci nemozes GRAS-a ni za lijeka naci. Cak ni red autobuske voznje ne postuju po noci.
Moje iskrene čestitke revizoru!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno ovaj portal ne treba više smatrati ozbiljnim, sve više djeluje na satiru nego na novinarstvo - glupi senzacionalistički naslovi, članci koje pišu čitaoci, fascinacija tučama, svađama, spavanjem na ulici... Zašto uopće čitamo ovo, zar ne trebamo tražiti nešto pametnije, konstruktivnije od ovog?
uzese vam posoooooooooooo
fakat mirise bijelo :D