Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka kasni, ne treba uzimati kredite da bi se čuvao socijalni mir. Kad se završe izbori, ako ovaj šljam na vlasti izgubi, tek će se vidjeti u šta su nas uvalili od 2006 pa na ovamo. Sve se vozimo autoputem malo prema Doboju, malo prema Glamoču, a onda sjedemo na avion u Trebinju. Federacija još uvjek ima 2 Telekoma i Alumunij Mostar.
Zasto Federacija BiH kaska za RSom ??? Zasto mi moramo imati ovakve stvari. Mislim da je konacno vrijeme za jednu veliku promjenu. Moramo dovesti ljude koji znaju svoj posao. Ja glasam za SBB, mada i ove alternative koje se nude nisu lose. Samo da skinemo sadasnju vlast i izvrsimo promjene!
Ma boli nas q-rac za raju, damo im za kahve i oni veseli. Sad ćemo reći 100% i oni se upišaju u gaće od sreće.
samo uzimaj kredite,kad se RS otcijepi nek moshnje vracaju,ha ja!
Federacija propala ko kauc, pojede je nepismena stranacki podobna adminsitracija, preko namjestenih konkursa uhljebljena na drzavne jasle. A te kredite sto dizu sebi za dobre plate vracat ce sirotinja Bosnjacka. Ono sto su nam cete uradile za 4 godine je nista u poredjenju sa ovim sta nam je SDA i SBiH uradise svojom pljackom i korupcijom i sa svojim nepismenjacima koje ne mogu ni milioni opljackani da najedu.
Za golfove pitaj Karađića.
SAD SE NEMOGU VADITI NA STARI FAZON KRIVI SU ONI TAMO...
Pa rafinerija je mala, kad uzmemo u obzir koliko ste vi islamisti pokrali u Vogosci Tuzli Zenici Doboju da i ne nabrajam vise. Gdje zavsise svi oni Golfovi
Kad prije potrošiše pare od prodaje Telekoma i rafinerije pa im sada treba i pozajmica od MMF-a ?
Halo cpopc ili kako se vec zoves..tebi sine nemoze niko odstete otplatiti..niko
hahahahahaha Znade i MMF kome treba da dadne hohohohoho kad budete kolutali okicama za poravnjavanje odstete hohohoho
Na činjenice iz Sarajeva uvijek reagiraju isto: vrijeđanjem na nacionalnoj osnovi, šovinistički i fašistički! A činjenice su činjenice, kaže MMF, kasni Pederacija, a ne RS...
Nebrini nece djeca otpalcivat ... dok to dodje na snagu ... sve ce ovo otic u tri lijepe pm i srbi i muslimani i hrvati i eu i amerika i iran i kamcatka ... ziv ti meni bio poz
Mamu vam cetnicku, glupu i retardiranu nabijem na kur-ac!
R.Srpska treba sto vise kredita da uzme i kad se odcijepimo ostaviti muslimanima nek odplacuju ili izravnjati u vidu odstete.