Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mali zluradi muslimanski sovinisti izgubili su sve ostala im je jos samo mrznja
\"We lie to deceive ourselves, to console others, we lie for mercy, we lie to fight fear, to encourage ourselves, to hide our and others misery. We lie for love and honesty. We lie because of freedom. Lying is a trait of our patriotism and the proof of our innate intelligence. We lie creatively, imaginatively and inventively.\" Dobrica Cosic (\"brain\" behind Serbian aggression, ethnic cleansing policy, systemic mass rapes, concentration camps… in Croatia and Bosnia & Herzegovina in the 1990s)
I mi bi trebali odustati od tog koridora 5C i poceti graditi autoput do Ajvatovice.
ti mislis da je neko lud ovdje ili ti nikad nisi vidio taj izgradjeni \"autoput\" koji nije spojen nisacim a ne zapadom. Al eto drago mi je da napredujete ka dnu, i bitno je da se zna kad cete zavrsiti put ciji pocetak izgradnje je upitan ali kraj nije, jako genijalno, plod sudaranja klikera u praznoj srpskoj glavi
Samo mi nije jasno kuda prolazi taj koridirr????????brcko je distrik ne vase malo si se zjbo hehehehe
nas strateski cilj je da autoputem spojimo banjaluku sa bijeljinom i dalje prema beogradu. nas ne interesuje sto ce se neko iz sarajeva od doboja do broda ili shamca voziti lokalnim putem. mi smo spojeni sa zagrebom preko banjaluke. nama treba koridor istok-zapad, tipa onog ratnog koridora, a lokalna cesta koja sada postoji je sasvim dovoljna za gradove u posavini, modricu, derventu, brod, shamac itd.
Hoce ali ako nadje investitora lol ! Ko je lud da daje novac krkanima lopov-skim ! Svi hoce da imaju biznis sa drzavama a ne genocidnim blentitetima ! SIKTER
vozio se tim tvojim putem zavrsen 40% a bolji je neki regionalni put nego taj tvoj
mi smo izgradili autoput od gradiške do banja-luke. dakle spojili smo se sa hrvatskom auto-cestom. banjalika - gradiška - okučani = zagreb ili beograd. nas ne interesuje spajanje sa islamskih 24%, već sa zapadom.
A gradit će je do 2050, dovršiće je Dodikov unuk