Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vec \'ocete da kazete istinu, evo sanse nakon 20 godina. Ko je ubio sarajevskog ROMEA I JULIJU---BOSKA BRCKICA I ADMIRU ISMIC?? Srbi su optuzeni, a stvarne ubice i danas slobodno setaju sarajevom.
@Dosta ako si Bosnjo onda od srca cestitam!!! a, ako si Srbin...onda dzaba mlatis, ne vrijedi...
20 godina od rata!!! I on je dosao da nas podsjeca na rat?!?!?! Kao nemamo nista drugo da nas podsjeca na rat u nasim svakodnevnim zivotima u zadnjih 20 godina! I ovakvi ljudi dobivaju svoj medijski prostor!!! Nevjerovatno! Imate li ikakvu ljepsu pricu? Ima li iko da je dosao da nas podsjeti kako je to bilo u miru? Prestanite molim vas davati vaznosti ovakvim likovima.
Je li i on, kao i ostali, pisao o tome kako su Srbi ubili sarajevskog Romea i Juliju kad su pokušali preći na spsku stranu preko Vrbanja mosta? Recite mu da je Herenda ispričao kako su ih ustvari ubile \"Ševe\", a ostalo su uradili upravo novinari, sarajevske đoge i šagolji. Bljak...
Svi trebamo govoriti istinu!!!