Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ima li još tolikih i.d.i.o.t.a da vjeruju Fashističko-fundamentalističkoj televiziji (FTV)? Ako ima, nek su im i Bog i A.l.a.h na pomoći.
kolicina B.A.L.I.J.S.K.E mrznje prema svemu hrvatskom i srpskom me uvijek iznova iznenadi, tj probije granice zdravog mozga.Tko nevjeruje neka procita komentare na sa.X
@Jedi knight, Time je on ispunio sve uslove da se moze baviti politikom kakvu vodi HDZ. Za ustasu i fasistu tamam dovoljno
Ti glisto od vladara si samo i prihvatio \"duh\" Deytona,da si prihvatio slovo Deytona drzava BiH bi davno bila uredjena kao normalna drzava u kojoj bi vladali normalni ljudi,ali u ovakvoj drzavi mogu vladti i takvi kao ti koji,jer koliko si supalj moze se vidjeti iz teksta koji je na pocetku prethodnog komentara.Ta glista od vladara govori o teritorijalnoj podjeljenosti BiH i njenih naroda,ali to nije problem,veli Dog glista,\"problem\" je kako kaze kulturna podjeljenost,pa zar to za tebe postaje problem,toboze ti bih volio da to nije tako.Pa zasto nisi naveo nekoliko primera koji kulturno udaljavaju narode u BiH (vjeru zaobidji).Znam zasto nisi naveo,ta tema je za tebe tabu tema.Ali znas ti nesto,nisi ti tako glup,ali ti mediji nisu dali dovoljno prostora da ih navedes,ali ja sam tu da ti priteknem u pomoc \"Miso lopatas\" sigurno bih ti kao Srbin rekao da opanci koje si ti nosio i tvoji istomisljenici nisu ni slicni \"opancima\" koje je nosio Zlatko sin dr.Razije Lagumdzije ili
Ovaj Relota je klosar iz Zenice. Niko ga u skoli nije volio, nije imao niti jednog prijatelja, totalno iskompleksiran lik. Djeca ga tukla, udaro ga ko god je stigao i on je sad kao portparol HDZ-a. Istorija je pokazala da su najgori fasisti i zlocinci uvijek bili oni koji su zlostavljani kad su bili djeca. Zao mi te Miso.
Dodik:\"Muslimanis su manje entuzijasticni po pitanju BiH nego nekada prije u proslosti\" Analiziram njegove izjave i kao polupismen covjek kome je lopata i drzava i nacija i vjera i politika,jednom rijecju, sredstvo za egzistiranje mojih 9 clanova porodice (6 momaka i jedna djevojka) zena i ja.Ukratko glup.E bas takav kakv sam ne mogu da skontam sta prica ovaj ucesnik u genocidu i da cudo bude vece i vladar te genocidne tvorevine,ali sto je vladar neke izmisljene RS,on posta vladar i izmisljenog naroda,posta vladar njihove krvi,vladar dobra i zla,uglavnom zla,vladar embriona,novorodjencadi,vladar majkih,oceva,vladar zivota i smrti,tako da taj \"izmisljeni\" narod ne mora nista ni misliti ni znati,grijesim,mora,mora znati da ima dva vladara za razliku od drugih naroda,Bog na nebu i Dog u RS-u.Ta neka glista od vladara rece da je RS prihvatio slovo Deytona,ali ne i duh.Pa glisto od vladara koja RS je prihvatila Deyton,Ko ga potpisa iz RS-a, i ti si prihvatio duh Deytona,a ne slovo.
zar nije odmah sve na pocetku bilo jasno?A FTV sve zna, bar njih Zlajoglu informira i drzi pod kontrolom
Razgovor na meraji izmedju Lagija i Covke : -Covke:-Vidi Lagi mjeseca ! -Lagi :-G.o.v.n.o ti od zeca . -Covke :-Pola meni,pola tebi,ti se prope pa mi polovinu ote. Zakljuca;-Dogovor Lagija i Covke su zeciji brabonjci,bez trece federalne/konfederalne drzavice nema drzave BiH.
Ovo je predstava za strance kako bi im zamazali oci i kako im stranci ne bi nametnuli neke sankcije ili vanredne izbore .... Prosla je godina, nema reformskih paketa ni u Federaciji gdje je neka Vlada formirana, na drzavnom nivou i ak ose nesto formira to ce biti \"folklorno drustvo predstavnika naroda\" Sve u svemu obicnom narodu ce biti jos gore i ako nam ne ukinu bezvizni rezim bice josvise azilanata ...
Pa sta on dobija time ako se i ja napravim englez...
ovaj relota ima ko malo vaginasta usta.
decko ima ustavom zagarantirano pravo da se moze praviti englez da ne razumije sta je kanton, pasos, opstina, ali to nije dovoljno, hoce decko treci.
svoj kineski ili koji vec jezik pricas ne pripada ovdje samo Bosanski!
treba dodik potvrditi da li su se covic i ljubic dogovorili.
žiku ma glave, ko \'určeva
Srednjobosanska zupanija i Hercegovacko-neretvanska zupanija