Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve vas koji volite turke, ovo je pravo porijeklo Bošnjaka : http://i.imagebanana.com/img/aw2vl9ys/poturkija.jpg
“Cilj je pružiti podršku turističkom razvoju i promociji zemalja kroz koje prolazimo, a to su Njemačka, Slovenija, Hrvatska, BiH, Bugarska, Makedonija, Turska i naposlijetku Jordan." Pa ne mogu odmah iz BiH preskočit u Bugarsku. Valjda trebaju prijeći Srbiju pa onda Bugarsku. Šta su ovi imali iz geografije? :P
Za sve vas koji volite turke, ovo je pravo porijeklo bošnjaka : http://i.imagebanana.com/img/aw2vl9ys/poturkija.jpg
mozda je ekskluziva interesantija
turci, turci, turci, turci. pa dokle vise?
da vam nesto razjasnim, agencijo anadolija. mi bosanci ne volimo turke. nasi, bosanski, srbi i hrvati vas ne vole kedan kroz jedan. ne voli vas ni ovih 700.000 iz mjesovitih brakova, a ne vole vas ni bosnjaci. vole vas jedino izdajnici, strani placenici i seljaci iz gluhe bukovice. ali stvarno.
govori u svoje ime
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta kod da klix objavi komentari su negativni, ako ti se ne svidja sta ulazis na klix
Dosadni ste više s' ovim Turcima...