Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u stanu poznatog bosanskog politicara zazvoni telefon javi se supruga politicara i pita "ko je" a s druge strane zenski glas veli "ovdje drugarica vaseg supruga s fakulteta" a supruga veli "mars kurvo moj suprug nikad nije isao na fakultet"
Izborni prag povisiti na 5% kao što je to slučaj u susjednim Hrvatskoj i Srbiji, čime bi se eliminisale ove stranke sateliti koji služe samo kako bi odnijeli glasove i na kraju bili nagrađeni za to ministarskim foteljama ili mjestima u javnim preduzećima i ustanovama. Status quo pogoduje samo strankama sa nacionalnim predznakom i to je, pored nedostatka političke kulture, razlog zbog čega već dvije decenije suvereno vladaju.
jesi li siguran da je prebrojavanje glasova regularno?
Udruzeni lopovski pothvat SDA-SBB, PLATIO je registraciju pojedinih smijesnih stranaka i nezavisnih kandidata (Vlastimir Mijovic, Damir Niksic kojem podrsku daje i Lagumdzija) kako bi razbili gradjansku opciju. Takav cin narusava demokratiju i predstavlja krivicno djelo. Gdje su sada SIPA i OSA.
Povratak otpisanih? Moja omiljena serija, sa Tihijem i Prletom. Odmah se uclanjujem...
@Bender Rodriguez Znaci, kaljaju casno ime otpisanih. Steta, zvucalo je tako revolucionarno...
Grohotom se smijem ovom cirkusu.Nek nam je Bog na pomoci
Onda nema pomoci
Većeg cirkusa od ovib BH izbora nema niti se moRe napravit ...!!!
scepo ima najvise kandidata ali nece imati nijednog nacelnika
Da nije Povratak otpisanih neka nova ujudruma SDPa ??
Radeljas se prijavio za sve opštine pa gdje prođe prođe
zna se gdje se moze zaraditi politika...siguran i dugoročan posao...
nakon izbora biti će još duplo. posvađaju se međusobno pa se podjele i ovi drugi formiraju novu stranku. kao amebe se razmnožavaju
Još more đabaljebaroša
Koja je ovo lakrdija.. Treba zakonom regulisati ovo registriranje novih stranaka jer ovo ničemu ne vodi.
Suplja seljacka prirucnik za pocetnike !
podići prijelazni prag na 10% i ostaće 4-5 stranaka...ali onda ne bi bilo hrvata