Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pudaric je izgleda jedini koji nesto radi u predsjednistvu FBiH, dok se budimir i kebo bave politickim igricama i vise vremena provode na sudu nego na poslu za koji su i vise nego puno placeni iz dzepa gradjana
smijesno. Ovako kupovati predizborne poene. ugledaj se na ministarstvo sigurnosti tako se radi i vodi kabinet a ne kao ti.
vec drugi ili treci put nailazim na tvoj glupi komentar! otkud ti znas kako tvoj Fahro vodi kabinet? to je jedna stetocina i pored Milorada Dodika druga najveca nesreca za ovu drzavu
zalosno je kako neki idioti reaguju na pozitivne stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je za svaku pohvalu. Pudaric je i ovim gestom a i nedavno u Blazuju pokazao da mu je stalo dao stanja pravoslavaca u federaciji.
Pohvale za SDP i njegovu multietnicku politiku!