Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počelo marvi prokišnjavat, šta li ...???
Da! Prokišnjava im u glavi, godinama!
haahahha tehnička dokumentacija 355000 KM jao banana države ebem te živote, pa nije tehnička dokumentacija za Burj Khalifu............
Bolje da su onu jadnu opstinu pored renovirali, idalje crna sva
sve po zakonu
sve ce to narod pozlatiti
Ljudi dragi ljudi,pa dali je ovo moguce rekonstrukcija,ponavljam rekonstrukcija krova 1 755 000KM,Htio sam nesto komentarisati ali ne mogu definitivno ne mogu.Bakire ponosni Bakire .Moj Bakire dokle Bakire,ebem te Bakire u usta,
Mozda ce iskoristiti zlato od kojeg je kasike trebalo praviti...
1,7 miliona KM? Jedino ako će ga od zlatnih kašika pravit :S
Hoće Bakir da se osjeća kao Bog, a što i ne bi, pa radi šta mu padne na pamet, ovo malo zemljice rasproda azijatima, on bogat do besvjesti, žena mu Bog i batina u zdravstvu, dijete bog te pitao, valjda negdje u inostranstvu na školovanju, (njemu ne odgovaraju ovi propali privatni i državni fakulteti u Federaciji, ovo je za sirotinju i glupane) narod mu dotakao dno u bijedi i gladovanju, penzioneri mu već odavno UMIRU OD NEIMAŠTINE I GLADI, elem budaletine za njega glasaju i neka ih jaše!
Znamo da vode drzavu u rasparcavanje i propast zasto ce im zgrada predsjednistva. Koji ce im k...c kada nece niko sjediti u njoj.
Od toga bice oprato 1,2 miliona,a 500.000 KM ce biti ulozeno u krov ;)
1,8 mil KM za rekonsrukciju krova??? 400.000 za projekat? Koliko je to po kvadratu?
treba vas u satore postaviti ionako qrcu ne vrijedite
Ako vam sta ostane dajte meni ,treba meni za kuce. hahah
Bakire, sta je, Prokisnjava? , Kisla mi je glooova ljudi