Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je netačna informacija. Sve je ovo lijepo. Problem je što oni rade polažu kanalizaciju samo u pola ulice Arapova i to dio koji je već ranije rađen i ponovo se radi. U drugom dijelu ulice koji se ni ovaj put neće raditi još uvijek su cijevi iz doba austrougarske i redovno se zaobilazi njihova izmjena, ko zna zašto? Valjda kako bi se načelnik mogao hvaliti da je nešto urađeno dok je on tu. A problem i dalje ostaje u polovini Arapove ulice. Ovaj dio ulice kao da je proklet pa ga UVIJEK zaobilaze, sve okolne ulice su već odavno urađene a Arapova od broja 1 do 17 neće vjerovatno NIKAD. A da li će Hadžibajrić dobiti ponovo glasove u ovoj ulici, to ostaje da se vidi.
Uh Harysco, bice to \"kvalitetno\" odradjen posao ... Isto k\'o i u Gradacackoj ulici, cim padne kisa osjecas se k\'o u Veneciji ... Mujo zesce ulece novce nekom iz ViK-a ...