Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ulagati u sport kako bi djeca sto manje vremena provodila na ulicama. Pohvale za vladu TK.
Cestitke vladi TK i svim ostalima koji su ucestvovali u ovom, jer osmjeh na licima ove djece vrijedniji je od bilo cega.
Jasmine Mesanovicu, moj naklon do poda, veliko postovanje sve najbolje ! Vi ste veliki covjek. Bavite se omladinom, bavite se stvarnim problemima drustva i to mi je drago sto vidim. Samo naprijed !
Pohvale svima koji su ucestvovali, od vlade TK, naseg Elvira, i svih onih koji su ucestvovali u ovome :)
Svaka cast i sve pohvale sportistima i Vladi Tk !!
Svaka cast svima koji su omogucili da se na djeci vrati osmijeh na lice!
Joj radosti na licima, neprocjenjivo! Svaka cast i sportistima, i Vladi na ovakvim potezima, zelim djecici dobar provod i veselu igru u sali!