Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još ovu čestitaj Bošnjacima a već sljedeću 1445 ćeš čestitati robotima. Sultan je najavio uvođenje Hi-tech tehnologija. Fala Lideru što nas uvodi u budućnost
Bolje da si polozio racun narodu i rekao odakle 15 miliona KM za zgradu IZ u Sarajevu, je li to sve od para naroda napravljeno ... Toliko gladnih i pred narodnim kuhinjama a ti sa svojim velikim Bosanskim vladarom Bakirom gradite zgrade od 15 miliona KM. Ti da si pravi vjernik dao bi te pare za gladne ljude ...
@beli121. Ti jos pitas odakle pare, ukrade od bosnjacke sirotinje, sadekatul fitra, zekjata,kurbana, od prodaje vakufa, od dzenaza itd.
Roboti,do ljudi je,neka svako preispita sebe,pa će donijeti ispravan zaključak.Bjezim u prirodu,svakodnevno,samo da sam manje u kontaktu sa poganim ljudskim rodom.
Mani se bolan politike Kavaxoviću. Tvoje je mjesto u mihrabu. Ne lutaj Home!
Mani se politike Kavazoviću! Neznaš da ti je mihrab pobjegao. Znašli kud ideš home?
Bolesnici jedni ....predstavlja li vama išta sveto... Kakvi su vam komentari...
Pa ako ćemo objektivno više i spadamo u ovu 1444-tu nego u ovu u kojoj jesmo.
Nigdje u u časnom Kur'anu, niti sam našao da je bila praksa Poslanika a.s., čestitanje nove hidžretske godine. Da li je neko našao?
Sretna Nova Godina svima koji ju slave a posebno onima kojima to ne služi za podjele!
bolna činjenica za kjafire i šefa im/satanu il' ti šejtan da 1444 g muslimani postoje,prepoznat će se i mnogi s ovog portala po simptomima mržnja/ojađenost ,tjeskoba
Save mogu da relativno dobro shvatim, ljude strah smrti, ne razumiju prirodu, od malih nogu nauceni da vjeruju u mitologiju pa su vjernici, al koji ce im djavo drugaciji kalendar? Lunarni kalendar nije jednostavno nije praktican i bukvalno ga niko ne koristi, pa cemu onda ovo?
Ajde ba pusti ljude nek vjeruju..
kad ces promjeniti ime djamije u njemackom gradu Ingolstadt koja nosi ime huseina doze ss handjara iz 2.svj rata? Nevjerovatno da moras u stranim medijama o tome cuti
Samo da nisi mentalno u 1444
Reise to nije nikakav blagdan i niko .to nije obiljezavao od ashaba Muhammeda alejhi selama. To bi ti Reise trebao znati ako si vjernik.
Da si bogdom bio zavarivač.
Srecna Muslimanska Nova Godina Milanovicu,Dodiku,Plenkiju,Orbanu,itd