Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reis efendija
...elem, ostasmo bez vlasti...
A koji su to vrijedni, odgovorni i spremni za dijalog???
Tako je, reise! U jedinstvu je snaga bošnjačkog naroda! Jest da se SDA-u može svašta nešto prigovoriti, kao i bilo kome drugoj stranci ili insanu. Ali, i takvi kakvi jessu su opet naleko najbolja opcija za Bošnjake. Na žalost, imaju vrlo lošu konkurenciju među ostalim bošnjačkim strankama (SDP, SBiH, SBB i DF), tako da Bošnjaci i nemaju nekog velikog izbora.
Haj ti hodza ucini nesto da je jeftiniji pokop.. umjesto sto palamudis bijedi..Nikad smrt nije skuplja bila.. Ako nemas para ne mozes ni umrijet rahat..
General Sefer !
Radončiću prvo nauči pričati bosanski jezik, a ne ekavicu ovo je BOSNA a ne SRBIJA
Da,treba da je savlada poput Izetbegovica,inace porijeklom pravih srbijanaca iz Sabca
SDA
isto da ima takvih kod nas
onda necemo ni za koga jer takvih nema kod nas..ili se ponizavaju zarad funkcija ili su se digli nosem paraju nebo a niko na radi za narod nego za sebe...