Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reis Kavazovic se dokazao u ratu i miru. Čovjeka su jedva istjerali iz rova i postavili za Muftiju tuzlanskog. Zivotom je branio svoj narod od srbočerničke agresije, a nije samo vazio, tako da imam veliko povjerenje u njega.
Gazija, otkud tebi da smo mi ćafiri. Sta, recimo, da sam kojim slučajem pravovjeran po tvojim parametrima. Nije dzaba Poslanik, a.s., rekao da su haridzije psi dzehennemski.
Sekta koja sebe pripisuje islamu i muslimanima. Njihova glavna odlika je borba protiv muslimana (današnji Isil) i proglašavanje muslimana nevjernicima. Ne klanjaju u dzamijama, nego u svojim mesdzidima. U BiH su još sića hvala Bogu.
ne moze dildica da shvati da je neko vjernik iz ubjedjenja a ne za lovu kao ona,a eto ona radi za DZ,dala se u borbu protiv vjetrenjaca,divno "stvorenje"...placenica.svaka cast reis
Je su li ti culi sta je reis rekao onomad ko ne moze biti nacelnik u Srebrenici?
sljedeca vijest 500 najvecih muslimana
Ne kažem ja da ne smije, nego govorim za ove što fol brane sekularnost u BiH
To je taj rad na medjureligijskim odnosima kad Reis kaze,, da se ne smije dozvoliti da vlah bude nacelnik Srebrenice,,😳
Neupitno veliki patriota i primjer, te Bošnjak od velikog ugleda, ali nema ono nešto što bi trebao imati vođa, pogotovo Reis, on će jednostavno proći tiho, kao da na tome mjestu nikada bio nije, nažalost nije ni sjena od Cerića koji je imao karizmu, medijski gard, te stalne kontakte sa moćnim islamskim svijetom. te Turskom. Gospodine Kavazoviću samo završite one projekte gdje je Reis Cerić stao.
Respekt!
negdje pročitah: "evropskih muslimanskih naroda"!?! O tempora, o mores! kakva muslimanija i Evropa?!? kakve veze imaju tekbiraši, yummaši, djihadisti, džamijaši itd. sa kulturom Getea, Šekspira, Hegela, Šilera, Novalisa, Rembranta, Mocarta...?!?
Imaju svi su bili muslimani neki javno neki tajno....
Mene samo zanima!? Kako to da je jedan od najutjecajnijih Muslimana u svijetu, kada velika većina njih niti zna gdje je Bosna, niti se slaže sa njihovom vizijom Islama. Baš se pitam što bi ISIS i Talibani rekli......hahahahhahahahahahahahahah
Đikani i komunjare na aparatima
erdogan na broju 8, kraljica rania br.32, 48 je gulen..ostalih 450 nisu rangirali, nego svi skupa na spisku. politicari profesori i biznismeni, i nas husein
A šta je sa Hasanom Čengićem ?
Utješna nagrada poslije one blamaže u vezi izbora u Srebrenici.
Čestitke Reisu-l-ulemi Huseinu Kavazoviću! Na čelu je IVZ BiH, pa prema tome, imamo se sa čime ponositi!
arerim reisu zasluzio si ako ni pocemu drugom onda po tome sto si bolji covjek od proslog reisa i vise vjerski nego politicki kao sto je on bio