Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisujem cestiti Efendija! Neka ti Allah podari pa da ti radja na drvetu i na kamenu! Zivio 100 godina!
ubili policajce onda otsli i ubili novinare, pa onda fino izasli kao da su isli u kupovinu, tako je to nekako bilo.
Kao i uvijek ...odmjeren...i nema tu ALI...aferim!!:.))
Svaka cast reis efenedija!
Ljudina!
svaka Ti je na mjestu! Da je više ljudi i vjernika poput ovog reisa i pape Franje!
rimac.. volim svoju vjeru iznad svega.. postujem krscanstvo kao i svoju vjeru ali.. sta papa i reis imaju s tim? poput vegete su, u sve se mijesaju i petljaju na raznorazne nacine.. papa pogotovo.. pojma nemas sta se desava oko nas.. ne napadam papu vise nego reisa, samo posto on ima vise utjecaja, logicno je da cini gore stvari... kakve..? niti bi vjerovao, niti bi mogao shvatiti sve i da ti kazem... tesko je covjeku svariti takve stvari kad je citav zivot suprotnog uvjerenja..
a vidi sto mi ovi sa budzeta i vjerskih institucija ili njihova djecica pucaju dislajkove.. savrseni proizvodi njihove masinerije.. slijede slijepo i vjeruju u sve sto im se kaze bez obzira na sve :)
svaka cast! svidja mi se ovaj reis!!