Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srecan Bajram, da ga proslavite svi u sreci, miru, zdravlju, blagostanju sa svojim bliznjima. Nekad sam, sa mojim komsija, slavila i ja,i to su mi jedne od najljepsih uspomena na Sarajevo, djetinjstvo. To je bila prava Bosna...... a onda nam je dosla demokratija.
ja bih da janje okrenemo. Bajram Šerif Mubarek Olsun !
Aferim, okrenimo se starim vrijednostima i prekinimo sa megalomanskim potrosackim nacinom proslava vjerskih praznika. Vjera je licna stvar svakog pojedinca i nije potrebno telaliti i pokazivati svijetu to jer onda to ne cinis zbog sebe nego zbog svijeta.