Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napijem ti se krvi vlaške,jepo ti onaj glavni pop sestru.Nemoj nama ovde istresati sto ti je krivo sto imas Bosansko i Hercegovacki pasos BOGALJU jedan znam da ti je krivo i znam da se jedes al ko ti je kriv,hočes ti da gotivis dodika jepo te on a ti njega !
\"Sandžaku, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji, \" Btw, ovo je bilo nepotrebno od Cerica... Ali ako to njega cini srecnim... eto mu...
Sretan vam Bajram Bosnje ! Nek vam u miru i sreci prodje! Necemo se danas poljuvati po portalu, nek ostane nesto i za sutra ;) Veceras uzivajte uz kosarkasko finale! Srbija casti ! :)