Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna se sta je Rejsova zadaca!!!!
I ovo je jedan od primjera novinarske neprofesionalnosti i pretendecioznosti, počevši od federalne TV pa evo i do ovih kvazinovinara na sarajevo-x. Čovjek nije htio jednonacionalnu državu Bošnjaka, nego je želio BiH kao matičnu zemlju svih Bošnjaka. To je rodoljubiv potez, a nikako nacionalistička težnja. Gadi mi se način na koji pojedine stranke i pojedini medij na svaki način pokušavaju iskriviti rečeno i izvlačiti iz konteksta. Žao mi ih je, jer im je to očito jedini način da privuče pažnju masa na sebe. A vjerovaće im samo oni koji nisu sposbni misliti svojom glavom, već glavom medija i stranke!
hocemo svoju drzavu Bosnu!!!! Sada ne moze imati normalnu drzavu zbog vlaha. Mustafa samo naprijed, Bosnje su uz tebe. SOLDIERS OF ALLAH
je l\' ovo on na foto repuje ? @budala: ti ces pokokati u PM.. evo smo se svi u_srali od tebe i tebi slicnih.. mamicu ti ojadjenu.
Mi smo ti efendija malo priglupi pa bi nam trebo ba to malo ba objasniti ba. Nacionalna država bošnjaka? Kako sad to ostvariti? Da se otcjepimo od BiH? Ili da \"humano\" (jal nehumano) preselimo ove kijafire odavle? Da dopunim Krležu: sačuvaj me bože hrvatske kulture i srpskoga junaštva.. i bošnjačke multikulturalnosti.
Cericu ocemo Bosnjakistan na 100% BiH.Kjafire rastjerati u njihove matice Smrdiju i Ustasistan.Insalahh Alahu Ekberrrr
Glup si ko qrc. Ima i Bosnjaka nemuslimana. Fino pise bosnjacka, a ne muslimanska drzava. Vjerovatno ce biti kao prije turske okupacije, kada smo bili broj jedan po srednjovjekovnom naoruzanju, prosperitetna kraljevina.
A koju povrsinu bi trebala zauzimati ta drzavica? 25% danasnje BiH? Koje ustavno uredjenje? Islamska republika po uzoru na Iran? Cericu, ma goni se u p..u m...u!
ali nek posteno kaze za sta je. hocemo li citavu bih za takvu drzavu, pa da se onda pocnemo naoruzavati, ili ce samo dio pa da vadimo mape.
taman,cojek hoce da si ispuni djeciji san i da napokon postane vezir
talentirani Gosp. Ceric
\"Gospodo\" iz ACIPC-a, marš u piXXX materinu!
Nacionalna drzava Bosnjaka, nego sta. To je logicki sljedeci korak. Imamo i snage i broja za to. To je jedini nacini za opstati pored ovakvih zivotinja sa kojim zivimo. Da bi se borio sa bikom, prvo moras nauciti biti bik ! A gospodu iz ACIPS-a bih poslao neka malo gledaju sta popovi rade, popovi su veci politicari od svih politicara zajedno.
ceric zna najbolje
Ja ba Ceric hoce drzavu samo za muslimane, nema.....a Bosanski muslimani mole \"srbe\" i \"hrvate\"(mislim na one unutar BiH, kako god da se zele zvat) da prihvate BiH kao njihovu domovinu! Ali djabe to rade dusmani, ima jos snage i u Cericu, iako vjerujem nije lahko.....