Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM, DAVNO JE OVOTREBALO DA SE URADI
Tako je!! POSLIJE GENOCIDA NIKOM NE TREBA DOZVOLITI DA RADI NA RAZBIJANJU JEDINSTVA BOŠNJAKA I NAŠE NACIONALNE MATIČNE DRŽAVE BOSNE!!
Cerić je bio kralj i ostao svih ponosnih Bošnjaka! PUKNITE
Nije lahko s vlasti otici.
Za izdajnike je fetva malo. Dosta nam je bilo F. Abdića. Svi oni koji, nakon onakvog rata i genocida nad Bošnjacima, ruše naše jedinstvo i slogu zaslužuju da budu etikatirani kao zlotvori i kvislinzi. Nismo ni mi cvijećke, ali jedinstvo moramo imati radi biološkog opstanka na ovim prostorima.
Svaka cast kralju! Izdajicama i dusmanima pokazati gdje im je mjesto, zavrsiti po kratkom postupku, za bolje ne znaju
Znaci Turci majorizirali mlade katolkinje Hrvatice, zvuci ukusno :-) Nista protiv nemam :-)
tu nema nikakve dileme ko je ko, SVI SMO MI TURCI I DA VAM TO DUSMANI BOSNE BUDE JASNO... TURCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Pripadnik azijatsko semitske religije zvanog islam gospodin Seric, na dobru volju izdao kletvu protiv drugog pripadnika azijatsko semitske religije zvanog islam gospidina Zikica...cirkus u kuci samoproklamovanih bosnjaka.
Netacno majstore. Velika vecina muslimana i BIH su bili pravoslavci, a ne katolici.
Bosna pripada Bosnjacima a aaaa aaaa
ne sjecam se da je isti ovaj izdao fetvu o stetnosti vehabijskog pokreta koji takođe unosi razdor među muslimanima, ili da se oglasio po pitanju efendije koji je osumnjičen za seksualno zlostavljanje. Da i ne pominjem koliko je dzamija izgrađeno koje su direktno bile na štetu muslimanima
Nije toliko sto si rekao, vec da si bas ti rekao...ti, covjek koji dolazi na ovaj site samo da siri mrznju prema muslimanima i Bosnjacima uopcenito. Ko o cemu...
Broj Srbijanskih muslimana koji su dosli u BiH je svega par tisuca i s obzirom da su ne toliko davno dosli, poznaju svoje porijeklo. Vecina Bosanskih muslimana je katolickog porijekla, ne pravoslavnog. Svako od mojih clanova familije i prijatelja ko zna svoje porijeklo, zna da je katolicko. Samo nesto sto primjecujem. Baziras svoja uvjerenja o ikonicama i zapisima na pjesmicu covjeka za kojeg i ne znamo ko je i sto je. Da, Alija je po didu Srbijanac porijeklom iz Madjarske, po jednoj babi Turcin a po drugim Bosanac, no nije vazno njegovo porijeklo za ostale Bosnjake. Wiki nije uvijek tacna, on je rodjen u Odzaku, no zivio u Samcu. Bosanski Samac i Orasje su gradici koje je sultan izgradio za Srbijanske muslimane izbjeglice. Dalje ti preporucujem da se malo educiras, da ne brojis vrijeme tek od nastanka Yu, jer su Bosnjaci tijekom Otomanskog carstva postojali, kao i starijim nazivom Bosnjani prije Turaka. Sto neko nije priznat ne znaci da ne postoji ili nije prije postojao.
muslimani truli ste totalno
Nevezano za temu, ali posto se Kacavenda spominje kao neki velikosrb i bedem njihove pravovjerne borbe :), moram reci da je u tom kontekstu najveca ironija da je tog velikog \"heroja\" rodila muslimanka, Kacavenda je usvojen :)) Naravno, taj minoran detalj svog velikosrpskog porijekla nece podijeliti sa svojom bracom, okalja mu se junacka krv haha :D :D Ma ne moze bolan niko kao Bog dragi, onakav pobacaj i nije trebao ostati u Islamu, ali sve skupa me svaki put natjera na smijeh kad god ga vidim na tv-u ili u stampanom izdanju, rodila ga majka :=))
Koji ste vi vjernici primitivci. Ofce. LoL.