Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitas predvodniku ideje k.lanja bosanskih muslimana bravo c.e.r.icu
Istina nazalost
adddmmiinneee, yebo ti ovaj vepar sa slike svu familiju ulojenu baliysku.
Da te dragi Allah nagradi za sve sto cinis za muslimane... amin jarabi !!!!!!
Jos jedan maestralan potez nasega mudroga r eisa,sa ovim je kao i sa dodjelom ordena neki dan, pokazao svoju mudrost i dokazao svjetu da spada u najutjecajnije evropske vjerske dostojanstvenike, lidere i autoritete!
Blize su bili Bogu Titovi k o m u n i s t i nego danasnje popovi i hodze... Vise su sadake podijelili i sevapa uhvatili... A narod ko narod, S T O K A K O S T O K A, K U R B A N I ZA K L A NJ E... Ali JOS SAMO MALO I SVE CE SE RAZOTKRITI, JOS SAMO MALO... USKORO CE DOCI ONAJ KOJI JE TRGOVCKE STOLOVE RAZBACIVAO PO BOGOMOLJAMA DA TO OPET URADI.
Odavno Z L O upravlja svim r e l i g i j a m a. C e r i c pravi sebi r e z i d e n c i j u od d e s e t miliona dolara a sto metara od nje nena sjedi na ulici i P R O S I da bi imala da kupi somun da ne U M R E od gladi. Isto je tako i sa pravoslavnim i katolickim p o p o v i m a. Oblace se u svilu i kadifu, stavljaju pozlacene krune na g l a v e i glume bogove, a narodu pricaju bajke da je jedini put ka Bogu kroz p a t nj u i s i r o m a s t v o.
Sve je to ista L O P O V I J A...Dok narod skapava od g l a d i P O P LJ A C K A N od R A T N I H i P O R A T N I H P R O F I T E R A p o p o v i i h o dz e koriste religiju da vrse kontrolu nad narodom. Bog je daleko od religijskih konfesija.
Ljepsa nego tvoja magarac!
vidi mu glave!