Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledajuci ove slike grbavice ne mogu a da se ne prisjetim i onih rijeci "spavajte mirno, rata nece biti". kakvi su nas placeni idioti vodili a jos gori tukli dobro je ista ostalo.
Sjecam se, kao juce
Ko da je juce bilo ili mi se samo snilo ,sa oprezom al hrabro sto jace je od mene bilo provirivao sa sjeverne tribine na teren sav u korovu i sa sjetom u ocima prisjecao se utakmica 70,80 i pocetka 90 i pitao se o da li cu opet nekad prisustvovati punom stadionu vjecitom derbiju ,a onda me u realnost vrati snajperski hitac negdje iz pravca sanca iznad juga te 93/94 godine,ko da je znao taj sto puca ili me samo upozorava cuvaj se jer tebe metak nece,na koga puca jer sve je front prva linija ,a ja nici izmedu kao fudbalski sudija izmedu dva vojna zaracena tima o kako sam imao zelju da im podjelim kartone ni zute ni crvene vec crne da crni ne mogu biti ...hej ti nemoj se kriti,vojnik se dere,a onda sutke vrecu na leda u kolonu sa drugim sapatnicima ides ....i onda sve prode novo vrijeme dode,mislis,prezivis a onda i dozivis da na ognjiste svoje neki drugi sto se tudom borbom kite,neke nove elite,nedaju ti da se vratis...
Sjetim se tih dana... Mjeseci... Godina... A danas mi papak, maloumnik, dođe i kaže musliman zločine radio a četnik se branio. Pa izvrću sve čeg se prihvate... A misle da zaboravljamo, varaju se, nikad se zaboraviti neće! https://www.youtube.com/watch?v=MsP9KP8n3sc Između ostalog, ovaj video govori ko je ko.
I druga strana priče iz prve ruke... https://www.youtube.com/watch?v=HvpuAIR4O-A
bilo bi ruzno da je ostalo van Grada kako su Rade i kompanija mislili da je moguce.
Jel' još neko misli da su se srbi promjenili?
Ovo su slike grada u kome se ubijalo bratstvo i jedinstvo, neponovilo se.
...bratstvo i jedinstvo je završilo na dva floora, u masovnim grobnicama i koncentracionim logorima...
...i etnički očišćenim kantonima, općinama,gradovima, firmama....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strasne slike! I pored ovog zla koje je Sarajevu nacinjeno, nas grad je prezivio i izborio se!
Strasne slike...
Ne ponovilo se nikad više. Kamo sreće da je cijela zemlja reintegrisana. Danas nebi bili zadnja rupa na sviralu Europe.
a onda Zeljin stadion gledam.....
hej Grbavice...
Pa gdje su vam slike.... Tamam se konto malo posjetiti, a klix tac-..
hvala klix
Nikom te ne damo!