Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku vam tursku da nije bilo ustasa i hrvata zatrlo bi vam se sjeme odavno, svi bi vi sad bili jovani, a sad pljucate na hrvate kad stignete, licemjerna stoko
@burek od sira Ne vrijeđaj tursku majku bez razloga, jer se ovdje radi o turskom nusproduktu koji je nastao od islamiziranih Hrvata, Srba, Mađara, Albanaca, Vlaha, Nijemaca, te u manjem postotku od etničkih Turaka, Juruka, Arapa...
Svaka posjeta iste izjave..
Za sve hrvate koje traze treci entitet:Nakotite se prvo da vas ima vise od roma pa se onda javite opet,hvala na paznji.
@Separatista Ako uspjemo stvoriti jednu jaku centralizovanu vlast moze vas biti vecina u bilo kojem selu u hercegovini,dok vas ne bude u vaznijim gradovima dzaba vam vecina u hercegovini.
Za dobre odnose mora se prekinuti onaj prekid kod Neuma tj HR da prepusti BiH sve juzno od Neuma,tu da zavrsava hrvatsko more, i da bude bosansko do Sutorine, sa Dubrovnikom. HR je jako uska na tom potezu dole i glupo je da to ne bude BIH,pogledajte samo kartu, BiH je zakinuta, moze pljunut do mora a nema ga. Narod mora da se izjanjava Bosnjacima katolicima i da prica bosanskim i sve super, da ne bi trazili cijelu Dalmaciju. Salim se malo,palim nacionaliste :)
Iz tri entiteta !! :) A cjelovitost gospodin poštuje tako što nije došao u glavni grad zemlje !! Dakle bio je u privatnoj posjeti dvojcu Čivić_Dodik !! Da nije bio u Blajburgu mogo je dan ranije DOdiku i na krsnu slavu SA ČOVIĆEM !! :)))))) Buahahahahhahaha. ŠEpić je u pravu !! MAršnuti onog mazluma BAkira a Reineru psolati protestnu notu da se više ne pojavljuje u BiH u ime Sabora na ovakav način. Jer i u hrvatskom saboru mnogi imaju primjedbe na njkegov rad i rad njegove stranke.
@vinkomir4 Eh ako je bio onda izvinjenje. Stari se moram priznati. Skelroza pomoče dobnu granicu sve naniže.
hvala puno. malo ste digli cijene na moru jbg ali hvala opet
....i nama, ne samo vama......
podupiremo i mi vas i sta sad