Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovica to ne interesuje za njega su KLADIONICE ugrozene a ne Hrvati u RS-u :-D
Čović nema problema sa zastavama, bitan je biznis, koga briga što je Hrvata manje u RS, bitno je samo njemu i Raspudiću što je kao manje Hrvata u Sarajevu.A tako je dobro krenulo sa Blažom Kraljevićem
Ko da je Dodiku bitno naprimer jel ima Srba u Federaciji. To je razgraniceno 95' i nema ko sta da se buni
Ala kaki, majke mi! Konzum na svakom ćošku, Ledo nova hala hladnjača, Uni Credit pokupio sve institucije RS, Lager prodaje po rudnicima, hercegovačka hrvatska predstavništva drže 90% jakih brendova, FIS, konzulat RH u Banjaluci, svi hrvatski TV programi, sva imovina im vraćena davno (a ti isti nisu vratili imovinu protjeranim Srbima iz Hrvatske), Vitaminku drži Hrvat, mlijeko ide iz Nove Topole za "livanjski" sir redovno, itd itd itd. Evo dokaza da je Mile njihov 101%. Ne smije im pisnuti.
@lightshadow Nije mi tako Ivana iz Zagreba rekla da mislite.
@lightshadow Pa ne znam bas , vas Covic ima izuzetno dobre odnose sa Dodom, i on kaze da nema otvorenih pitanja sa RS-om. E sad neka se izjasni je li zadovoljan polozajem Hrvata ili nije. Sve mi se cini da ce biti ovo prvo, jer bi mu se prijatelj mogao uzrujati...
a što li Bože?
Da li to ovaj političar nudi federaciju RH i RS.
To je redovno stanje kad su Hrvati u pitanju. To je i vasa greska jer ste ih ubjedili da pripadaju Hrvatskoj, dali im drzavljanstvo i naravno efekat je dosao na svoje. Samo se cudim kako je i jedan ostao s obzirom da su gradjani EU.
Pa onako realno kad pogledas broj ljudi koji izadje na demonstracije.... Pa bogami nije nama onda ni lose
...ja čuo daće rajner obać i onih šesnes srba u rvackoj. fala mu, đe čuo i nečuo. uostalom, svi smo mi rvati.
...dočim se, na bosanskom, bosnaki rvati vabe Hrvati. jašta.
kako će biti u najgorem položaju kada ih tamo i nema 😇
Da niste prihvatili Franjovu politiku podjele Bosne sa Milosevicem svima bi nama bilo bolje.. Svima osim cetalja
Pa zato što se Čolic i Dodir ljube usta .