Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajka, ako si se plaknula, da naletim?! Onako na brzaka, snogu!
@sarajka ODAKLE SI BOGATI SISLA U SRAJEVO PA DA PRICAS KOJESTA NIJE TI BIJO DOBAR HLJEB VEC TRAZILA SI POGACU A JESCES NA KRAJU SAMU SEBE KAKO VIDIM.
@ SARAJKA KAO PRVO TI SI CORO JEL DA VIDIS MALO BOLJE NEGO GOSPODIN REN NEBI OVAKO PRICALA VEC SE SADA KAO PRAVIS PAMETNOM KOJA JE GLASALA ZA RAT A NE ZA MIR.
JEBEM TI DRZAVU GDJE SELJAK SA OPANKAMA DAJE SVOJE MISLJENJE STA JE BOLJE A STA NIJE MAJKU VAM JEBEM SVIMA SELJACINAMA SRBIMA BOSNJACIMA I HRVATIMA .BOSNA JE BILA ZEMLJA INTELIGENCIJE SPORTA MUZIKE I LJUBAVI A SADA NEKAKVI SELJACI KOJI SU SISLI SA BRDA I PLANINA BOLJE RECI DIVLJACI UPRAVLJAJU BOSNOM SRAMOTA ZA NAS A NAJVISE ZA SVIJET . AMERIKA JE KRIVA ZA SVE .
@samir pa jesi li ti normalan covjece ko jos (normalan) hoce sda na vlasti? @sa nisi fer prema sarajki, a bas se i ne dokazujes kao glas otpora primitivizmu u sa.
Jebo vas vas rat vise u usta! Hocemo industrijske pogone, investicije, hocemo posao, hocemo normalan standard zivota. Sve vehabije, sve ustase i cetnici neka napuste zemlju ili neka se otvoreno sretnu na nekom oolju i neka se pokolju i medjusobno poubijaju, a mi cemo uz to da se valjamo od smijeha. Nakon sto su se medjusobno poubijali, reformirat cemo ustav i staviti adekvatne ljude na vlast. Sto se ovdje preko interneta kao picke medjusobno nabacujete, van iz zemlje ili se ovdje negdje pokoljite. Ostavite nama ovu zemlju da barem nesto od nje napravimo... Pametno su to uradili Tito, Kardelj i ostali poslje II. svjetskog rata. Odmah izgradnja zemlje, industrijalizacija, modernizacija, stabilizacija i to svi zajedno. Radne akcije umjesto suplje price. Rezultat: Pogledajte malo razvoj BiH od 1945 do 1990! Nama je potrebna jaka, snazna i efikasna drzava, mi nismo sposobni da zivimo u pseudo-demokratiji. Ako demokratija onda samo sa efikasnim i snaznim institucijama, inace nista od toga. Previse slobode znaci sranje, nazalost ali cinjenica je...
Ti ako si sarajka ja sam onda cetnik! Mars u Sandzak zajedno sa Haretom i ostalom bulumentom!!! Poseljacili ste nam grad stoko sandzacka!!! To vazi i za ostale sandzaklije.Mars iz Bosne!!!
Sta ovaj coro Ren hoce ? Da se ne smije nista spomenuti ko je kriv za rat. Znaci da majka koja je izgubila 5 sinova,a ima ih takvih Boze me sacuvaj ne treba da kaze na koji nacin su zivot izgubili. Istina nisam simpatizer Siljajdžica,ali ono sto je rekao sve je istina.Takodjer zakasnio je sa pricom,jer MZ vec odavno sve to zna samo sto joj nije u interesu da prizn.Pa kako ce kad ima i njene krivice itekako pa je bolje sve to podijeliti sa dva. Fuj gadi mi se od sviju kako ih nije sramota cuj mene sta rekoh pa oni svi redom nemaju obraza prodali su ga za saku dukata bijeda.
Mi očekujemo da se državne institucije poštuju i važno je da zemlja može govoriti jedinstvenim glasom kao buduća država kandidat za članstvo u Evropskij uniji” ____________ Polimili ste bh. trkaču maratona, zvanog Priključenje EU, kičmu, noge, ruke, svezali u luđačku košulju, zvanu Dejton. Priprema, pozor, start: Bh. trkač puže, a ostali,...piče li piče,... Oli, zvani Hipokrizija, Nepravda,... DUŽNI STE NAMETNUTI PROMJENE I EKSPRESNO NAS PRIMITI U EU ZAJEDNO SA Hr i OSTALIM, U PAKETU! Dabogda vam se vratio socijalizam preko banaka!
Haris je najobicniji salabajzer i fala bogu nema nikakvu izbornu bazu vise. TIhicu naprijed. DOsta je ovih sminkera sa plaza u uae-ima. da ne pricamo da je on jedan od najvecih krivaca za danasnju situaciju...sjetite se rata i njegove retorike...ma hajde ba razgulite i vi i Haris koji vas placa da ga i ovdje stitite.
@dr.nele slazem se...najaci politicar u BiH...a ovi sto nasjedaju na dodikovu pricu(kako Haris svoim potezima pomaze rs-u) mogu samo da pricaju...a ja sam siguran da ce vrijeme da pokaze ko je u pravu...On je svim srbima trn u oku...
sta da se komentira osim da je haris u pravu on je jedini covijek koi se moze suprostaviti ovde dodiku i slicno. kvari ga to sto u svojoj stranci ima definitivnoi najnesposobnije politicare. ali ne treba zaboraviti da i sada uziva ugled u pojedinim arapskim zemljama u.a.e i sl