Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raja, samo malo sabura. 2011. ce se moc podigniti pare koje je orocio hare u arapskim bankama. sada mozemo dizati samo kamate. ali, cim podignemo glavicu, ide ukidanje genocidne tvorevine. genocidasima se blizi kraj, ni manje, ni vise. vrijeme je BIH4EVER!
ovu zutokljunu americko-britansko-europsku spijunsku ljigu samo od njega gore ljudsko smece moze mu dati da slobodno prdne na prostoru bih sve ove bjelosvjetske ljige skupa sa njihovim bh liderima bili bi mali misevi zabijeni u misije rupe da nije arapske nafte, ruskog plina i agfanistanskog kokaina
Ni slucajno nista uvazavati,pristajati ili potpisivati,posto su oni taj rok uzeli i odredili licno za sebe-posto zele i traze nekakvo pozitivno resenje na strani,a to vec 16.godina rtaje,a ne 11-12,dana!Oni samo traze,navodno kako bih opravdali svoju nesposobnost i ogromnu gresku koju prave svugdje,a ne samo u BiH,a ispravke im nema sve dokle god ne priznaju stvarno stanje i korektne cinjenice od kojih niko nemoze pobjeci,jer stvarnost je samo jedna i jedina i tu nema sanse za bilo kavo dodatno iznisljanje i necega pravljenja po svojoj vlastitoj zelji i volji,Pozdrav iz REPUBLIKE SRPSKE\"!
Najvise su nas kostali izdajnici iz nasih redova. Izetbegovic je ubio Bosnu, Tihic, Silajdzic i Lagumdzija ce je pokopati uz pomoc ovih nacistickih zlocinaca na celu sa Bildtom.
ma ovo švedsko govno treba otjerati iz sarajeva, koji su to nasi politicari koji su pristali pregovarat i sa njima i sjediti za istim stolom da vise nikad za njih niko ne glasa hajde objavite ta j.. imena tih izdajica bosnjackog naroda!!!
Carl Bildt je persona non grata u BiH.
Carl Bildt je jadna i bijedna fasisticka svinja koja se svim silama bori da dodje na veci poloza ponovoj preko ledja BiH.
ja sam pravi osmanilija i toga se nestidim ko se stidi mrs u srbiju ili hrvatsku BIH4EVER!
Pusim k-u-r-a-c Dabic Rase.
Pijem urin Dabic Rase.
Ko pristane i na najmanji prijedlog fasisticke dzukele Bildta, ma kakav on bio, smatrat ce se najvecim izdajnikom BiH.
Fasisticko pseto Carl Bildt neka drzi dalje ruke i ne dolazi u BiH. To mu porucuju gradjani BiH.
Raja nema ništa od ovoga, vidjecete. Oni previse zure jer je sve manje europske podrske Natu a SAD gube rat za ratom. Uz to i ekonomska kriza, a europljani se otimaju jer zavise od ruskog gasa. Jos nekidan putin napravi tal sa Kinom. I Rusija i Kina stoje iza Srbije a europi stislo za plin, ide zima. Ameri su svjesni da ovaj put puse i idu na sve il nista. Vidjecete, nema od ovog nista.
Ma cim dodju u Sarajevo treba ih nogom u guzicu i vratiti odakle su dosli. To su Evropske birokrate, koji igraju po pravilima Beograda i Dodika...znaci: NOGOM U GUZICU I MARS NAZAD.
haj vodim vas na cevapeee....