Uoči butmirskih razgovora
0
Rehn i Bildt danas stižu u Sarajevo
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisujem sve samo mi prebacite koje milionce Eurica na Konto !
@SRB-IN Budi iskren pa priznaj da ni tebi ne cvjetaju lale, a znas li zasto? Zasto sto je previse ljudi na ovom svijetu koji \"slave\" i \"promovisu\" \"pamet\" ( na koju se evo i ti pozivas) ali su totalno zaboravili OSNOVNI preduslov za bilo kakv prosperit - HUMANOST. Upravo zato dragi moj SRBI-INE si i ti zeljan mnogih normalnih stvari u zovtu kao i ja...zaboravili smo ono sto ide ispred pameti i sto nas razdvajaod primata, zaboravili smo HUMANOST...i sve doke je se ne sjetimo nece biti dobro ni meni ni tebi, u to ces se mozdas ubrzo uvjeriti...
SRB-IN, e tu si potpuno upravu.
pametan se uzda u sebe a budala u prijatelje vi ste ovo drugo
Osnovni cilj Butmirskog sastanka ispunjavanje svih zahtjeva koje su postavile političke snage koje predstavljaju \"rs\" i danje razvaljivanje Bosne. To sto se ko fol dodik nesto malo buni, to su price za naivan narod u sustini evropa ide na to da im dadne sto god on hace ako samo uspiju prevarit nase nazovi predstavnike koje ce kupit tim bezviznim rezimom. Samo nas U.S.A. mogu spasit od evrope ako im je do toga.
Krepali daBogda obojica. Specijalno Bildt.