Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA OCEKIVATI OD VAMPIRA SMRTI SRPSKOG FASIZMA SRPSKOG KRVOLOCNOG I GENOCIDNOG NARODA OSIM SPREMNIH KAMA ZA KLANJE BOSNJAKA, HRVATA, ALBANACA, JEVREJA I OSTALIH NARODA NA BALKANU ! IMA vise stotina srba danas po Evropi, MOZEMO PREDPOSTAVITI BUDUCNOST DRZAVA GDJE SU !
Evo malo istine: Cica Drazu ste ubili kao zadnju gnjidu odmah poslije rata kada ste se jeftino prodali za komunizam-JEFTINO Radovana Karadzica ste poslali u zatvor-JEFTINO Ratka Mladica ste onako bolesnog poslali u zatvor-JEFTINO Seselja ste poslali u zatvor-JEFTINO Slobodana Milosevica ste poslali u zatvor-JEFTINO Arkana ste ubili kao gnjidu-JEFTINO Kralj vam je bio toliko odan da je zbrisao u London. Eto,to su vasi \"heroji\"-SVE STE IH POTAMANILI-IZDAJICE,pa sad nesto pricate Bosnjama koji ni jednog heroja nisu izdali,bolje vam je da sutite i da se ne brukate.
Mi Krajisnici smo vama u Sarajevu govorili da Armija ne staje do Beograda? Do se to leglo ne istrijebi, pacovi ce uvijek biti tu!
Sta se dogodilo..gde se povredio nas Chica..je\'l mu dobro??Gde ce ici na rehabilitaciju,nije valjda da ce u Vrnjacku Banju!!On je nas junak...kad nas je kralj ostavio,pokupio zlato i pobegao u London ..jedino je on ostao da nas brani od mrskog okupatora.Mogu ovi da pricaju sta oce,mi smo pobedili nemce..a ne partizani.Partizani su suradjivali sa okupatorom a ne mi.Eto Chica bas mi je drago da ces doci na oporavak u Vrnjacku da se malo pokiselis!!
Boga mi je bio veci hajduk od Draze...
treba i Ludog Milojka rehabilitirati i njega je 100 sela zapamtilo koliki je hajduk bio...
Vidi mu vegla, Turcin pravi.
SMRD-INE da bi bio smrdalj moras bit posebna sorta - ona onesciscena - turskopilna sorta. to vam je i najveci motor vaseg primitivizima - originalni long-term anadolski opancarski mentalitet.
Sarajbeg ako je Draza ziv, vratit ce se braca Turci po njega! ;) znamo da ga srbi stite, al je srbija uvijek bila mala i slaba za nas!
Ironija je najveća što oživljavaju Vampira koji je baš Srbima nanio najviše zla. Nakon drugog s.v rata baš Srbija je imala najviše žrtava,.. koliko je krvolok pobio samo srba komunista, još je bio i potrčko okupatora sada je \'doživio\' da bude izjednačem sa jedinim pravim sntifašistima, Partizanima. fuj, stoko!
ne daj Boze da se kakav nacista pokusava rehabilitovat,ne daj Boze da se ovo tice kave vece evropske drzave.....nikom zlo nisam zelio ni 92 ni 93 kad sam ratovo protiv vas srba al da Bog da vi ne vidjeli vise ni sami sebe u ogledalu........
ja se uveliko nadam da će uskoro da neki Mihajlović da vaskrsne VAISTINU VASKRSNE , ( jel se tako kaže? )među Srbima i da se oni međusobno pokolju kao tokom drugog svjetskog rata...ekstra dobra scena je ona u filmu \' Užička republika\'\' kad Srbi četnnici i Srbi partizani se međusobno kolju,kad Srbi četnnici iz Valjeva napadaju Srbe partizane u Užicu, ili scena iz \'\'Bitka na Neretvi\'\' kad se međusobno kolju čennici koju napadaju na konjima i Srbi partizani koji ih dočekuju iza stećaka...
genocidasi propali nacisto
I treba \"rehabilovati ovog cetnickog misha u mungosa\",,,,,,,,hheheheheh
Sta je Turci bojite se i rehabilitacije Draze, nenu vam vasu samo da znate ZIV JE DRAZA UMRO NIJE DOK JE SRBA I SRBIJE