Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti isti gradjani ne bi prstom mrdnuli da provjere i azuriraju podatke u zemljisnoj knjizi. osim toga, nije to ucinjeno samo u sarajevu. ali koga je briga, dobra vijest nije vijest. djte vi nama jos crne hronike, to su vijesti.
Druga stvar - čak i ako građani mogu brzo dobiti svoj izvadak u zk uredu, kvaliteta podatka u tom izvatku je neprovjerena, neusaglasena, iz vremena Austro-Ugarske i tako i nepouzdana i umanjuje vrijednost nekretnine gradjana.
U Sarajevu mogu svoje probleme riješiti samo ljudi koji imaju nekretninu u Sarajevu a takvih je mali broj u odnosu na ukupno stanovništvo Federacije. Isticati stalno Sarajevo kao neki uspjeh je ne samo uvredljivo za vecinu stanovnistva Federacije koji ne zive u Sarajevu nego je i glupo.
za komentatora: ne znam iz kojeg si grada, ali ako si recimo iz sarajeva, otidji u opstinski sud u zk ured, pa onda dodji ovdje i napisi da nema rezultata...
\"Odličan projekt?\" Zadužili smo se kod Svjetske banke tolike milione, projekt se provodi od 2007. godine i dosad nikakvih rezultata nema za građane! Sve ove kredite otplaćivat ćemo mi!
\"Upis u zemljisne knjige je obavezan\" stoji u zakonu vec godinama.
samo naprijed. odlican projekt. jos da nam se malo gradjni trgnu i pocnu zanimati za svoje nekretnine...
ma normalno, i mu u RS smo krenuli sa registracijom na nas entitet. Tako treba da se okrenemo ekonomiji i bice vise investicija