Osigurano 305.000 KM
0
Reflektori na stadionu "Grbavica"
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da mi nude Koševo kraj bara ne bi ga uzeo ja, jer smrt je prerana! I da mi puši kraljica zla ne bi je jebo\' ja, kurva je pitarska!
Hvala Bogu da i mi vise dobijemo reflektore...ja smao ne znam sto se ovi pitari javljaju,mi makar imamo svoj stadion,pa makar nemali ni reflektore,i igrali na male,vi nemate ni stadiona,fukare jedne...ja igrao na kosevu neki turnir,usao u svlacionice,na podu poplava opsta...da odrnem cesmu da operem ruke...kad---nema vode...:S:S:S smijesni su majke mi:D:D:D FORZA ZELJO
Tako je brate bice ludiloooo..... I ovaj zivot tebi darujem , neka bude zauvijek... T M 8 7 JOINT UNION
AMIN ! Koldzo, kako imas obraza zahtjevati da ti se odmah oduze rezultatima, bas kao da su to prvi reflektori na prostoru Balkana?! Sramota je da jedan takav gigant tek sad dobije reflektore. Treba da se stidis kad spominjes ulaganja u sport. Kakogod, bolje ikad nego nikad. Jedva cekam istorijsku prvu tekmu ZELJE pod reflektorima, poslije rata. Ko ne dodje, ne navija za ZELJU! BICE LUDILOOOOOOO !!!
kad se napokon radi, drago mi je jako, nadam se da ce posao uraditi kako treba, te da nije namjestaljka za neku fushersku firmu.. ako ne bude ok rasvjeta, treba koldzi i direktoru ove firme in zubo izbiti, da frfljaju, ako ih uopste i imaju.. unaprijed treba zaprijetiti, preventivno! a zubanovic me bas zabavio, hahaha, legenda si :-)
@ nk... hvala na informaciji ;) @ ZUBANOVIC... ti si klasicni debil, to je sve sto ti mogu reci ;)
prave sarajlije,oni starijih generacija, se Sjecaju naslova u novinama NOC KAD SU HTJELI DA GA UNISTE Je noc kad je od Slavije dekretom Udbe nastao FK Sarajevo I 6 igaca Zelje je moralo promjeniti sredinu Ili bi izgubili slobodu. Eto tako je nastao pitarski klub Sarajevo. Ovo pisem da se ne zaboravi I neka Raja zna kako je to bilo. Zivio ZELJO.
Bit ce interesantno po noci kroz ulicice Grbavice... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Reflektori,al malo sutra
e koji je debil ovaj zubanović haj nema veze valjda ćeš doći jednog dana do pameti...
Mogu samo da kazem GLUPi PITARI.... Da nije Zelje vi nebi ni postojali,zato tisu...... T M 8 7 JOINT UNION
@zubanovic vidi se da nisi upucen cccc i nepitas se zasto su se odvoili bili,ali to je druga prica zna se sad ko je najjachi u BiH (H) a i vidim sad nesto TM(Sjever) haha
@zubanovic mog komsiju ujela zmija na jugu i umro... al jebat ga, svakako nije bog zna kakav covjek bio
toliko vam je trebalo da skupite sadaku za reflektore da su sijalice izasle iz upotrebe
ZUBANOVICU - JESI LI TI TO SVE SAM NAPISAO ILI TI JE JOS NEKO POMAGAO ????