Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde idi i guslaj idiote srpski!
Bosic bos preko Drine, jos malo, hahaaa
srbi nebitrebali da se protive ulasku u nato to je sansa za mladi narstaj da idu u inostranstvo da se pducavju ratvanju jer je poznato da srbi vole uniformu pa makar bila i postarska
Progledace on i na desno oko kad budu prilazile nase trupe sa svih strana. Nece mu ni naocale trebati kad pocne rokati. Samo ce cuti hajde Mujo, hajde Shabane, hajde Bobane hajde Joe, hajde Janeze....strahota ce to biti a nema se gdje pobjeci jer Brcko ce biti odsjeceno a mi necemo dozvoliti da se stanovnistvo iseljava iz BL. Svi ce morati tu zivjeti ali pod nasom vlascu.
sjedi bosic na vrh krsta jede gooovna sa tri prsta hohoho
Kad pogledam s Jahorine bijele, Romanija na dohvat mi ruke. Semberiju zagrlila Drina - pukla polja sve do Banjaluke! Kud god krenem u srcu te nosim, na kraj svijeta ti si meni bliska. Tebi pjevam - tobom se ponosim - majko moja REPUBLIKO SRPSKA!
Niti ste vi vecina, niti su ovi ostali manjina. A ako bas hoces da znas, a valjda znas, u mnogim zemljama, demokratskim, mislim, uvazava se cak i misljenje opozicije. Kao da ne znas da se rade i ankete popularnosti i nepopularnosti, i to svakodnevne i svih partija i politicara, pa se \"osluskuje glas naroda\", tako nesto. Ma, kome to objasnjavati...to ni vasi politicari koji sebe zovu \"politicka elita\"(elita, molim te, umrijecu od smijeha!!!), ne zarezuju niti imaju blagog pojma o tome, a da obican narod nesto zna o tome. Nego, ko konju kad stavis ular i ogranicis mu da gleda sa strane, samo u jednom pravcu i tegli, ili pusti onog drugog da tegli. To je, jednostavno, kao razlika izmedju brusenog i nebrusenog dijamanta, oni sto se razumiju iole u demokratiju, postuju drugog, postuju drugu licnost, i covjeka, i sami sebe, i druge, i imaju visok moral, i rade na dobrobiti itd...nema toga u vas.
živjela republika srpska
Tako ce isto i BOSANCI imati svoj Referendum i niko i nikad im nece to moci zabraniti.Stace onda ostati od Srbije i srbstva?.Samo neka oni melju uprazno to imje jedino i ostalo. Svijetu cese pedstaviti, kosu i stasu..To testiranje bosanskog strpljenja ce nazalost najvse stetiti Srbima. Kadce oni to shvatit ?
Švicarska, Belgija, Kipar, V. Britanija itd. itd.
@PITANJE Kakva manjina to je konstituvan narod to prvo , drugo pogrešno formulisano pitanje.
RS-KARADZIC-MLADIC-ITD, SVE SU TO SIMBOLI ZLA KAKO KOD NAS TAKO I U SVJETU.. SMRT GENOCIDNOJ TVOREVINI
PITANJE ZA SVE.. DA LI NA SVIJETU POSTOJI DRZAVA U KOJOJ MANJINA MOZE DA ODLUCUJE U IME CIJELE DRZAVE I KOCI NAPREDAK VECINE? AKO POSTIJI MOLIM VAS NAPISITE, BAS ME ZANIMA, NAVRATICU ZA PAR SATI DA VIDIM POSTOJOLI TAKVA STRUKTURA.
duki mojne meni te šuplje pokupila si nekog našeg čobana kojem je trebala šengenska viza, kontaš da si uspješna jer je afričkim azilantima gore, a radiš ko konj, i onda te još na šabat handre na internetu. priceless jelde? još država kojoj plaćaš porez bombarduje otadžbinu qqlele, dvaplus pricelles jelde
Sto se zdravstva tice, istina je. Postoji prevozno sredstvo koje se zove avion. Zima ista svugdje ali ljeto, bogami, nije. Ne brini. Turicemo mi tebi kad kraljevski budemo setali sa havana sesirom pored vas sto strajkujete pred vladom za komad suvog hljeba.