Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rođen sam u SR BiH. To je jedina Republika bivše države čija zastava je nosila zastavu SFRJ i boju krvi koju je NAJVIŠE prosula za SFRJ. Najviše žrtava, najviše dala i jedina prihvatila sve i svakoga bez obzira na ime, vjeru i uvjerenja. Ovdje su nastali miješani brakovi, ovdje se biralo ime da se "komšija ne uvrijedi", ovdje se prihvatalo sve da bude mir, rahatluk i komšiluk. Nigdje drugo. Srbija je imala 4C, Hrvatska šahovnicu samo smo mi prihvatali sve osim našeg. I šta smo dobili? Stotine hiljada ubijenih, silovane žene, djecu masakriranu ... a zašto? Zato što po suncu hodamo i ne mrzimo. Zato što smo voljeli svakog, bez obzira na ime. Zato što je samo OVDJE postajala istinska tolerancija i niko nikom nije smetao. To je smetalo dušmanima. Zbog toga - moju zemlju niko nije uništio, moja zemlja se zvala, zove i zvaće se Bosna i Hercegovina. Iznad svega. Uprkos svemu. Za sva vremena. A "vašu" državu od prije 20 godina zadržite, BiH je dovoljno patila za tu istu SFRJ. I previše.
americhki zhidovski fashista...glavno da se Muslimani oko Izraela medjusobno ubijaju jelda mali celavi pacove??
Ne razumije čovjek ništa i nije iskren!
ova, kao i više - manje sve izjave zapadnih diplomata zvuče jako licemjerno, zapad može u sekundi osigurati napredak bosne, ali to njih u pravilu ne interesira. jednim migom (bonske ovlasti) može smijeniti dodika i sve destruktivne snage u ovoj zemlji ali to ne čine jer im odgovara ovo stanje, a to je stanje koje možeš lako kontrolirati. dodo, čović, zlajoglu i tihomir jako odgovaraju zapadu jer su sve prirodne vrijednosti ove zemlje već prodali, pa nema razloga ni da ih mijenjaju. narodi u bosni a i u srbiji i hrvatskoj trebaju biti svjesni da njihove države ne postoje već su one samo ispostave ambasada zapadnih zemalja, u ingerenciji vlasti balkanskih zemalja je da se bave komunalnim pitanjima i sličnim pizd.arijama a o svemu bitnom odlučit će zapad a naše vlasti će to izvršiti, ili će biti smjenjene jer će ovi zatvoriti novčanu pipu
upravo ste vi gospodo ameri i eu napravili ovo od bosne!!! ovo je vas projekat pa prema tome zasucite rukave i radite nesto. sto se tice nasih vlasti i debila svaki komentar je suvisan.99.9% tih debila bi trebalo zavrsiti na teskoj robiji da se zakon implementuje kako treba. jos bi dodao da bosanci nisu ni zasluzil.;i nista bolje od ovoga.ni posle 20 godina niko nije spreman da istini pogleda u oci i da kaze i prizna da je sve ovo sjebano i da radikalno treba presjeci neke stvari.uglavnom ako budemo cekali da nam ovi pederi srede stvari u kuci nacekat cemo se.
Vala bas...
ovako su govorili i za jugu ....kasnije za egipat.libiju...itd....
Vi ste moju zemlju uništili prije dvadeset godina !!! Vi !!! A nakon toga ste od svake ove bivše savezne republike, napravili nakaradne zemlje !!! BiH ste postavili tri predsjednika (nigdje u svijetu ovakvog slučaja nema, pa čak ni u Ruandi), napravili ste joj dva entiteta, te ste ih bacili u dužničko robstvo !!! Ostalim republikama ste postavili po jednog predsjednika, ali ste im sve ostalo napravili kao i kod BiH !!!
@SFRJ ne bih se bas slozio u svim stvarima s tobom ali eto recimo da je 80% istina.
sve potpisujem...americhko zhidovska ghhhhovvna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)