Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi profesore iz naših srca Vas niko i nikad neće moći izbisati.Lahka Vam zemlja i mnogo snage da izdrži sve ovo kroz šta prolazi Vašoj porodici.
bas je ruzno rugati se necijoj smrti, a uopste ne znas covjeka. krajnje nisko.
Muka mi je od polupismenih idiota koji pišu razne gluposti, Moderator dopušta da se takvi komentari vide. Moderator u briši gluposti to ti je posao. Ma koliko bola činjenica bila pojedinim fašistima oko BiH on što vidite preko granice je Bosna i tako je bilo 1000 godina a biće i dalje !
Ima i sesta vrsta ljudi koja vozi biciklo pa sedma koja sjedi kafi i gleda ove seste, a osmi krenu na more dok ih gledaju devet koji idu na skijane zato deseti......
Amoralno je drustvo (uovom slucaju portal) koji dozvoljava bescutne komentare poput ovih. Na ovakav nacin nacionalisticke stranke dobijaju izbore, a nekvalitetni portali posjetitelje...
trenutno su nestala 2 ili 3 covjeka u mostaru ,hrasnici...bas me interesuje jesu li se i oni utopili u nekom potoku
KLIX ukini komentare . Uvijek dodju provokatori u ovom slucaju velikosrpske i velikohrvatske ideologije i seru. Na njihovim portalima nema prikaza provokatora. Sit sam vise rata, sovinista provokatora, propagande koje kakve... . Igraju se sa strpljenjem napacenog naroda. Ponekad pomislim da jos ima UDBAs-a u BiH I KOS-ovaca.
PA STVARNO NEMA SMISLA OSTAVLJATI TAKVE KOMENTARE.GADE MI SE FUJ TO JE TAKO NEZRELO,PATETICNO I NISKO OD VAS STO TAKO SE RUGATE NA NECIJU SMRT..NEK VAS BUDE STID I BOGA I NARODA SRAM VAS BILO!!! A ZA SULEJMANA NEK MU DRAGI BOG PODARI DZENET I NEK GA NAGRADI ZA NJEGOVA SVA DOBRA DIJELA STO JE UCINIO..A NJEGOVA PORODICA NEK IM BOG DA PUNO SNAGE DA PRESTANE BOL ZBOG GUBITKA TAKO DOBROG INSANA CIJA JE DUSA OBASJANA NUROM I SABUROM...NADAM SE DA CE SE OTKRITI PRAVI RAZLOG SMRTI...
NEKA NAPOKON PROZNAJETE BOSNU I HERCEGOVINU. NEKA MU JE LAGANA BOSANSKOHERCEGOVACKA GRUDA ZEMLJE. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Neka Vam je gospodine profesore Redzicu laka Bosanska zemlja.Cula sam za Vas da ste bili izuzetna dobra osoba.Covjek koji je volio floru i faunu ne moze sigurno biti losa osoba,naprotiv.
Odvratni skutori i posrbice kao potomci turskih silovanja , pusite covjeka neka pociva u miru mamu vam milu ....
sulejman redžić će živjeti sve dok živimo i mi koji ga volimo i koji ćemo slijediti njegov put, put jedinstvene bosne i hercegovine jednake za sve njene građane, a ta ideja je vječna. redžiću hvala ti na svemu, neka ti al.lah dž.š. podari lijep dženet i vječni rahmet.
NAMA ŠEVMA JE BIO DOBAR
Domovina, sta se ljutis, jel ti rod? Inace, taj Krug 98 je pandan onim radikalno desnim organizacijama u Srbiji, kao što su Dveri, Pokret Naši, Pokret 1991 i slični. Jedina je razlika što su u Srbiji ovi ipak na marginama društva, iako dosta popularni, dok su u Bosni mainstream. To mnogo govori u kakvom se stanju danas nalaze Bošnjaci, a i kakva je jedina moguca buducnost ove zombie drzave zvane BiH.
j.e.b.e.m vam m.a.t.e.r c.e.t.n.i.c.i i u.s.t.a.s.e. . nemate vi pojma o zivotu!! m.r.s s.e.lj.a.c.i.n.e jedne p.o.k.v.a.r.e.n.e, nije uredu to sto pisete o ovako dobrom i velikom gospodinu. dragi profesore, nek Vam je vjeciti rahmet., bili ste veliki gospodin.
Taj Krug 98 se tako zove zbog prosjecne starosti clanova ili ih toliko ima, 99 minus ovaj rahmetlija? Kako god, rijec je o skupini senilnih ratnih huškača po kojima će se povijest popišati cim muslimani malo dodju pameti.
Redžić je bio Turčin! Na kovčegu mu je bio predmet na kojem je izgradio osobni identitet - fes. Dakle, koga briga za što je bio jedan smrdljivi azijat Turčin.