'Kad žena dobije šamar,...'
0
Reakcija na skandaloznu izjavu Serbezovskog
Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemu treba jedna dobra oklagija....
kakav li si ti idiot einstein?!
Ovo je prava luda, pod hitno budalu treba dobro istuci, pa onda opet istuci. Pravi muskarac nikada zenu ne udara, ma sto da uradi. Samo da se zna.
@\'\'pravnica\'\'... Velike su tvoje frustracije.Neko te je gadno \'\'pokvarijo\'\' ! Mozda te je otac u nedostatku muske djece, oblacio u musku garderobu i vodio da gledas fudbal. Ipak zelim ti da se saberes . Pocni s tim sto ces obrijati dlake na prsima ! Puno srece !
@Goran - IQ ti je malo manji od broja cipela, uspjela sam to barem utvrditi. I ta tvoja prica niti je poucna, niti zanimljiva, niti podrzava bilo sta sto si rekao. Kakve veze ima mis sa tim?! Koliko se muskaraca boji misa! A mnogo vise muskaraca padne u nesvijest kada vide krv no zena. I sta ti znas o mojoj vezi?! Nisi svi muskarci p**ke i sovinisti kao ti da misle da je brak samo sretan kada zena cuti i ima manji mozak no ti. Prostacino. I vjeruj mi, zatucani sugradjanu, inteligencija zena kao i nezavisnost i samopouzdanje u svojoj kozi kao zena ima mnogo veze sa uzivanjem i razonodi u seksu. Tako, mene stvarno ne trebas zaliti. A sto se tice tvog braka - vjerujem da si sretan u njemu. No, ne vjerujem da ti je zena ako nije iste pameti kao ti. Sretno i dalje.
A romantika... Kako biti romantican u blizini takvog \'\'predatora\'\' kao sto si ti ? Zena vojnik, policajac... Ispricati cu jednu pricu... 82. na povratku iz Pozarevca u Banjaluku, sa sluzenja \'\'redovne vojske\'\' u vozu sretnem nekoliko \'\'vojnikinja\'\'. Eksperimentalne klase vojnika djevojaka .Normalno sjednem s njima u kupe sto iz radoznalosti, sto iz \'\'romantike\'\'... I ja sam njima bio zanimljiv ,\'\'stara dzomba\'\'... Pitam kako je , sta radite tamo,kakva vam je obuka i to? \'\'Pa tako, pucamo, vjezbamo,gimnastika...\'\' Komandir kuca kada ulazi u spavaonu i takoo.. \'\'Ali jednom nam u spavaonu udje mis....!!!!\'\' \'\' A MI SVE NA KREVETE...STRASNOOO!!\'\' He, sta reci... bile su slatke, ali....
@\'\'pravnica\'\' Za tvoju informaciju ja sam 25 god. u srecnom braku . Svoju zenu volim isto kao i prije 25 godina. Tvoj post upravo potvrdjuje ono sto sam predhodno rekao . Mislim da previse gledas \'\'Sex i grad \',\'i na neki nacin maco zalim te , tvoj zivot ce biti tuzna prica a tvoj srednji prst ,najbolji prijatelj . Ti itekako znas da je to istina . Tuzno.
@ Goran - stoko jedna sovinisticka, nevaspitana, zatucana i glupa. Preko mene mrtve ce se samo desiti da se ja ili meni slicne zene nadju u situaciji kao zene u islamskim zemljama. \"Zena zinula vise no sto moze progutati\"?! Sta ti mislis, majmune jedan, da od tebe i slicnih tebi treba da zavisi koliko prava zena dobija?! Da zena ne treba biti policajac?! Da bi trebala tebi kuhati i prati?! Pavianu jedan. No mozda si i u pravi, zenama stvarno vise lezi da rade poslove za koji treba mozak no muskarcima. I vidim da u svom komentaru samo pises o fizickim karakteristikama - dakle nisi dosao do tog stepena da shvatis da ljudi isto imaju i mozak ili da naucis kako da koristis isti. I sta ti znas o romantici?! Nista, sudeci po tvom komentaru. Jadna ona glupaca koja se za tebe uda (ako hoce i jedna). Jadna tvoja mati. A ostali - muskarac moze zenu samo osamariti jer je jaci od nje i veci KONJ, drugog razloga nema. A isto tako, zasto onda ne bi zena, iz daljine, mogla upucati muskarca?
Upravu je covjek ! U pocetku opravdana borba za ravnopravnost zena, otisala je u potpuno pogresnom pravcu . Do te mjere da vec to vrijedja zdrav razum i skodi ukupnom razvoju ljudske vste . Slobode koje je zena izborila , na zalost su zloupotrijebljene i u krajnjoj liniji i one gube. Romantika je mrtva .Ne mozes istovremeno biti i fizicki njeznija i krhkija ,i ona karikatura od Lare Kroft. Evo jedan banalan prinjer...Zasto zena mora da bude npr.vojnik i policajac ukrajnjoj liniji zasto joj to treba , kada je jasno da je to ipak zanimanje koje muskarac BOLJE obavlja. Da je Bog htio da budemo isti po svojim psihofizickim karakteristikama, takve bi nas i napravio. Tacno je i to da mnogi poslovi vise \'\'leze\'\' zenama...Ali razlike itekaka postoje i zasto se praviti lud ? Cini mi se da je danasnja zena zinula vise nego sto moze progutati, i to bi moglo da joj se osveti. Lako joj se moze desiti da se nadje, u poziciji zene u islamskim zemljama.
je l\' ovo onaj Ramče?
AKO ZENA NE SLUSA COVJEKA TREBA JE OSAMARITI, I ONDA CE SLUSATI TO JE NJOJ U PRIRODI DA DOBIJE SAMAR, POSTO SAD U BRAKU NEMA SAMARA I SVI TO ZNAMO IMA RASTAVE BRAKOVA I SAMOHRANIH PROSTITUTKI... RASPUSTENICA KOJE MISLIE DA MOGU SAME KROZ ZIVOT A ONDA SE ODAJU ALKOHOLU I HODANJU I SKONCAJU SE NEGDJE U RAKETNICI....
@ rasist Treba ti zlo istjerati a onda DOBRO UTJERATI !! Kao i svakom troprstom barbarinu .
TReba istrijebiti nizu vrstu:cigane,crncuge,bliskoistocnu gamad,albance i bosanske primitivne seljake azijskih pogleda na svijet. Europa bijelim Europljanima!!!! Za Europu u kojoj vlada ravnopravnost medju spolovima,pojam koji niza vrsta ne poznaje.
@elizabeta, ja upravo to praktikujem i preferiram.... odavno sam se uvjerio da zene lude za tim, pa ako si voljna...javi se ...;)
ošamari je jezikom po klitorisu