Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Razotkrivanje opasne zločinačke organizacije u BiH\" jel misle na cistku u politkickom ili u policijskom vrhu? :s
KADA CE BRANKOVIC U ZATVOR????? NESTO JE ZAKAZALO U PRAVOSUĐU BIH??????\'
Konačno da se stane u kraj mafiji u Sarajevu od večeras manje droge,pljački i što je najvažnije manje ukradenih vozila.Dokaz da ničija nije gorjela do zore pa ni ovoj mafiji koja je radila u MUP-u RS-a,sipe i sl ,i ispostavi se dsa kriminalci nemogu raditi bez podrške iz krimogenog MUP-a RS-a
Ja pomislio da su uhvatili Tihića,Lagumđiju i direktora federalne televizije,i lidere tzv. nevladinih organizacija po Sarajevu,ali zaboravih,da bi tad i Zlatka Miletića morali u haps,kao i mnogo po obavještajnim službam i sudstvu.
To su Eleza onog manijaka uhvatili.
Dobra nasa policija, svaka cast momci i djevojke.
bosnjaci + srbi + hrvati = ljubav na trecu. Volim sve, majke mi, samo ne volim lopove i smrde.
lijepe naše policijske agencije...