Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pridruzujem se svima koji su napisali da je lako za ovih 20-tak posto koji su u vlasti godinama i koji nisu ucinili nista da vecina naroda misli pozitivno o ovoj zemlji. uradili su sve suprotno od toga. prvo su napunili sebi dzepove i zaposlili familiju, pa sad oni imaju stanove, kuce, jahte i sire optimizam. da bog da vam barem jedno auto zapalili ili razbili prozor na kuci. a ti prvi, komsija zvizdicu, nisi placao stanarinu u zgradi u kojoj zivis i ti sad pricas price
stvarno se ne moze vise citati ovaj portal od tolike negativnosti i mrznje, pesimizma i beznadja. radi mentalnog zdravlja od danas (nadalje i ubuduce) sarajevo-x.com/sdp-x.com \'nema vise u moju butigu\'
Campare.. Zvizdici su nosioci plemicke porodice koja je po dolasku Turaka presla sa pravoslavlja na islam, imali su pola Hercegovine a zadnji koji je upsian u knjige je Djuro Zvizda, Imaju cak i svoj GRB, papire crno na bijelo. E sad sto su se uhljebili, ovi naasljednici Zvizdici , i neka su..vecinom su te plemicke porodice opustosene,stradale kroz vjekove ,sem nesto malo preostalih kao Zvizidci.
Ovo je svakako privatna drzava par familija. Ne pada mi na pamet o takvoj drzavi pozitivno razmisljati.
Sve sto si rekao je ZIVA ISTINA... i kada su se vratili lagano zauzeli pozicije u Tuzilastvu 1 rodjak, u Parlamentu brat od ovog iz Tuzilastva, direktor Toplana drugi rodjak, direktor BBI Banke isto rodjak itd itd a svi su se ugradili u sistem i sve je to na budzetu. A ova sirotinja koja je branila ovu smijuriju od zemlje danas hoda bez posla i bori se za koru hljeba.
Mozes ti Zvizdicu razmisljati pozitivno, cio rat proveo u Italiji dok je zemlja gorila, vratio se poslije rata i odma na visoke funkcije. Ovo i jest tvoja drzava jer je tebi dala sve a postenom narodu sve je uzela.
Razmišljajmo pozitivnije o vlastitoj zemlji... ...rece potomak udbaske porodice Campara ciji su svi clanovi u proslom sistemu bili najzesci sljedbenici komunizma a djeci su davali prava muslimanska imena tipa Aljosa, Denis i slicno. Svoje mladalacke zablude uvidjeli su 1990. godine kada su se svi kolektivno presaltali na SDA... Junak nase price Denis Zvizdic 1992. godine zavrsio je kao izbjeglica u Italiji dok je sirotinja \"pozitivno razmisljala o vlastitoj zemlji\" i odbranila je s puskom u ruci. Poslije Dejtonskog sporazuma u Sarajevo se na velika vrata vracaju Zvizdici i Campare, ocevi, sinovi, snahe, svastike, i sva ova bulumenta i svi, ama bas svi, uspijevaju se uhljebiti na dobro placenim budzetskim radnim mjestima. Kad vidimo sta je sve ova drzava dala Camparama i Zvizdicima, jasno je pozitivno razmisljaju o njoj.
Lako je razmišljati pozitivno kada svaki mjesec staviš gutu u džepove i vrtiš se godinama sa fubkcije na funkciju. Izgleda da mi ne živimo u istom gradu i istoj državi čim nam se razmišljanja toliko razilaze. Gospodine Zvizdiću spustite se malo u bazu među običan narod.
Reketaško-crnokošuljašk-mesarska bagra bi nam, kao, trebala biti promjer?! Hahaha, fašisti, nećete dugo, raspad je već gotova stvar, uzalud vam i Roderick Moon i njegov MajMoončić Inzko...!