Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorizam je, čim je ubojica imao i koristio vojno naoružanje za koje nije imao dozvolu i pri tome ubio dva nedužna čovjeka u uniformi, na ulici! Osim toga, bio je "indoktriniran" teorijom da su tamo "nevjernici" koji idu da ubijaju nedužnu braću. Ako ima neki drugi pojam da bi okarakterisao ovaj čin od riječi terorizam ja bih ga upotrijebio ali ne znam da ima! Iz razloga, što je u ime vjere, izvršeno kukavički i brutalno ubistvo dva čovjeka koji se nisu mogli braniti!
JOS NAPUSITE MALO JE.
.republika srpska i srbi se moraju odbraniti od terorisata i alahovih ratnika iz sarajeva....
@fellainimarlon....danas su se zatvorili iza zakljucanih vrata da rasparavljaju o teroristima.....ali nema potrebe za tim...valjda je svima jasno ko je doveo islamiste i ko je od bosnjaka stvorio teroriste...zasto je to problem politicarima da to kazu???....kad tad ce to morati kazati...
Povjerljiva informacija glasi: Nije bilo terorističkog napada. Čuvar u kasarni rekao da je vidio kako žrtve zajebavaju ubicu... Podjebavali ga maksimalno... Liku dokurčilo, otišo kući po pušku i rokno ih. Čiča mića gotova priča.
E cuj cuvar u kasarni reko!? Jel ti cuvar reko da je Salkic dosao u 19:10 u kasarnu i dok je razduzio vozilo onda je tek izasao sa Radicem van kasarne oko 19:30, a oko 19:35 dogodilo se ubistvo. Sto je pucao narednika u autobusu!? Potom krenuo prema kaficima govoreci ovamo ih ima jos. Dobro sam ih poznavao, pa me iznerviraju ovakvi komentari.
E pa sto vi volite da slazete, to ne postoji nacija na zemaljskoj kugli. Aferim.
Podsjeća me na djetinjstvo kada sam igrao žmire. Uvijek "polupam lončiće" i ne pogodim ko je iza zidića. A tako i ovo, sve neke informacije, a nikad ništa konkretno i jasno o slučaju.
KOD MENE NEMA ŽMURKE. Kako ne opraštam Srbima tako ni drugima. Dakle riječ je o klasičnom napadu IDILA jer BiH danas šalje vojnike u Afganistan. Ako nije IDIL, a Al KAida još aktivna , onda je ona ! Zanimljivo Bakirov rođak Čampara ministar policije FBiH nije podnio ostavku ? Nije je podnio niko pa što bi baš on ??? I tako sve narednog terorističkog napada ! Al za razliku od ostalih napada BiH je jedina gdje su terorističke organizacije na vlasti.
@Kuga Najveća katastrofa koja je zadesila BiH je politika. Nema nikakve pozitive u državi, jedino eto sport koji je svjetlo na kraju tunela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)