Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misljenja su razlicita zato sto vladajuca bagra od 20 godina (SDA, HDZ itd.) ne zeli da izadje pred lice pravde znaju da bih ih sve sankcionalisali.
Novac se prao godinama, zasto se to ne procesuiraa mene zanima?? Brankovic ima 5 godina na sudu i nikom nista, sad Budmir, Lijanovic, pola SDA-ovaca??
Dzaferovicu, BiH je zbog tebe i tvojih stranackih kolega na crnoj listi. Ne glumi krme u Teheranu.
SDA se trudi da rado za drzavu i da drzava BiH ide naprjed ali dok je koalicije SDP-SBB-SNSD BiH ne moze naprjed, upravo kriminalci iz ove koalicije i blokiraju ovaj Zakon jer to njima ne odgovara za njihove kriminalne radnje
Mišljena i jesu različita, zato što ih većina pere...
Treba sjesti i vidjeti koje su to primjedbe bile na zakon o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti treba pronaci i rjesiti sve to u skladu sa pravilima , ponovo staviti u proceduru sto prije tako da BiH ne dodje na crnu listu i tako bi dozivjeli jos jedan poraz, i ovako smo crni!
neki ocito zele da BiH bude u rangu sa sjevernom korejom i iranom i da sto vise umanji znacaju postojanja BiH pa blokiraju donosenje ovog zakona
Sve se cini da je tako... Ni jedan zakon ima nije dobar, sve bi vracali na doradu... A ustvari samo ne zele da urade nesto sto bi pomoglo drzavi da napreduje.
Pojedini politicari i zele da se nadjemo na "crnoj listi", i na tom projektu rade evo 20 godina!
Haha,pa sta ce Sefik pricati protiv pranja novca,njegova stranka ga je oprala vise nego iko.ALi da se samo radi o toj vrsti kriminala.
Niko ih nije oprao kao sto ih je prao SDA a NAROD ZA TO ZNA!