Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buducnost Bosne i Hercegovine,reforme koje EU-ja NE-zahtijeva: 1.Jedan Predsjednik 2.Jedna Policija 3.Jedna Zastava 4.Jedan oficionalni jezik Bosanski 5.Jedno Ministarstvo tuzbe i suda 6.Jedan poseban sud za ubice muslimana po cijeloj Bosni i Hercegovini 7.Jedno specijalno ministarstvo za ucenje kulture,tolerancije,humanosti i postenja cetnicima i ustasama 8.Jedna i Jedina Bosna i Hercegovina sa svojim grancicama 9.Jedino bez genocidne RS-e i integritet Bosne i Hercegovine 10.Jedino da se cijela EU-ja izvini za sve podrske i ucestvovanje etnickim ciscenjem muslimana po Bosni i Hercegovini i garantuje da to vise nikad nece sebi dozvoliti...! Sanjaj sanjaj naivna i predobra celjad ove lijepe zemlje bosne i Hercegovine... Ima vec odavno EU-ja ruku na tvojem blagu...iz coska mracnih sila ona te davi i ubija vec odavno...ONI SU TI STO SU ODUVIJEK VODILI KONCE OVDJE VEC 20 GODINA...ONI SU TI STO SU DAVALI ZELENO SVJETLO KOLJACIMA MUSLIMANA...ONI SU TI KOJI CE DANAS DA NAGRADE SVOJE KOLJACE MUSLIMANA..!ONI! TUZITE MUSLIMANI I TRAZITE DA VAM SE VRATE VASA ZEMLJA,KUCA i PRAVDA!TRAZITE DA SE SVI RATNI ZLOCINCI ZATVORE I OSUDE ZA GENOCID MUSLIMANA PO RS-OJ i CIJELOJ BOSNI i HERCEGOVINI! BOSNA4EVER!
vec neko vreme pratim tvoje postove ne znam da li sa sigurne udaljenosti pises ili si stvarno budala?
medjunarodni sud ,,pravde\'\' je jedno od vecih (sjedista vs utocista) loža zlikovaca - kreatora vs graditelja - ZLA - koji su u debelom talu sa - bh vodecim liderima vladama najjasnija slika je - ,,presuda\'\' na koju se pozivaju bas oni koji najmanje 20 godina rade o glavi drzave i svih njenih naroda.
PS.Oni sto po forumu sax-a traze masone po bih imaju ih na pladnju su ako ne svi barem vecina ih sjedi u prvim redovima parlamentarnih fotelja a prvi je - Be. Be. iz stranke ,,za\'\' bih, na forumu izvjesni ,,svjetski putnik\'\' - Sh. i jos neki, pa mnogi na ,,glasu amerike\'\' sa izvjesnom ,,njeznicom\'\' Mi.Fr., etc., a kod nas su svi vodeci muskarci vs zene u pred-osnovnim-visoko-skolskim ustanovama i za iste nadleznim na lokalnoj samoupravi - u nevladinim udrugama - prvenstveno filozofi, psihijatri, pedagozi, sociolozi, neuropsihijatri, psiholozi, politolozi, etc., potom skoro pa u svakoj skolskoj ustanovi direktori, nastavnici, profesori (osobito oni sto sexom pune indexe - i sta od cijele afere bi?) - bankari i sudije i advokati se podrazumijevaju, kao i svi vodeci na svim razinama izvrsne i zakonodavne vlasti - potom svaki vodeci lider je svjesno ili ne - clan sotonisticko mafijaske klike - BiH ih je puna tako da bi za spisak trebalo mnogo prostora i vremena. da napomenem sa prvim ubistvima dobrih graditelja mira, demokracije, tolerancije i mira u svijetu (kenedy, etc.) vlast nad planetom preuzimaju - zlikovci ciji svjesni plodovi su arafat, gorbacov,sadam, milosevic, tudzman.... i haski tribunal je njihovo sjediste. PS.ps. Do posljednjeg ubistva od najboljih predsjednicke brace Kenedy - pa preko princeze Dajane - masoni su bili planetarni konstruktivno kreativni graditelji DOBRA - od potkraj 70-ih oni su planetarni graditelji ZLA.
Buducnost Bisne i Hercegovine,reforme koje EU-ja zahtijeva: 1.Jedan Predsjednik 2.Jedna Policija 3.Jedna Zastava 4.Jeda oficionalni jezik Bosanski 5.Jedno Ministarstvo tuzbe i suda 6.Jedan poseban sud za ubice muslimana po cijeloj Bosni i Hercegovini 7.Jedno specijalno ministarstvo za ucenje kulture,tolerancije,humanosti i postenja cetnicima i ustasama 8.Jedna i Jedina Bosna i Hercegovina sa svojim grancicama 9.Jedino bez genocidne RS-e i integritet Bosne i Hercegovine 10.Jedino da se cijela EU-ja izvini za sve podrske i ucestvovanje etnickim ciscenjem muslimana po Bosni i Hercegovini i garantuje da to vise nikad nece sebi dozvoliti...! Sanjaj sanjaj naivna i predobra celjad ove lijepe zemlje bosne i Hercegovine... Ima vec odavno EU-ja ruku na tvojem blagu...iz coska mracnih sila ona te davi i ubija vec odavno...ONI SU TI STO SU ODUVIJEK VODILI KONCE OVDJE VEC 20 GODINA...ONI SU TI STO SU DAVALI ZELENO SVJETLO KOLJACIMA MUSLIMANA...ONI SU TI KOJI CE DANAS DA NAGRADE SVOJE KOLJACE MUSLIMANA..! BOSNA4EVER!
Ili Lajcak - covjek NAS - juznoslavenskog porijekla - sa potpunom primjenom Bonskih ovlasti - prema svakome ko i jednom rijecju i pokusa reci - ,,sutra cemo se dogovoriti\'\' - Bonske ovlasti i PRAVAC - Gvantanamo - ili vi sa vasim coporom od 2500 pa neka civaju nase u vasim vukojebinama ! Mozete testise za bubrege prodavati po Kongu, Zambiji i Juznoafrickim republikama - kod nas je KRAJ ili za VAS ili za ,,nase\'\' psihopatokleptokrate !
E , od starog filma sapunjicu NECETE GLEDATI !!! Imate Lajcaka - Juznoslavenskog je porijekla - razumije sve nase jezike - pa fino - posteno i casno - BONSKE OVLASTI ili i skidanje sa vlasti svakog ko se uzjoguni - VAN BiH i VAN EU - a svaka druga opcija je dobivanje na vremenu i na novcu - e NECETE ni vi ni ova BIJEDA OD ,,predsjednistva\'\' koji su od ,,svojih para dali\'\' 50 km za transplantaciju jetre majke troje male djece ! Da vam nisu valjali davno bi vi njih poskidali - a tih 2 5000 sidom inficiranih psina rata - te tzv. vojnike vodite svojim kucama - nek cuvaju vagine vasih majki, supruga, kcerki, unuka ili analne otvore svojih muskih najblizih srodnika i placajte ih iz svog dzepa - vi ste SOTONISTICKA medjunarodna MAFIJA - kojoj je cilj opljackati svaki pedalj u ovoj zemlji - ili ostavite Lajcaka sa do sad najrigoroznijom primjenom Bonskih ovlasti - ili se kupite u 101 pičku materinu !