Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dug se, naravno, nikad neće vratiti jer novca za otplatu nema, nit će ga kad biti u tolikim količinama. Šta to znači? Pa znači da će MMF, kad im bude ćeif, preuzeti državne kompanije i resurse ove zemlje, a onda naše resurse prodavati nama po cijeni koju oni odrede. To ponajprije trebamo zahvaliti našim dragim i sposobnim bh. političarima, a onda i kre***ima koji ih biraju na vIast i koji se, pogotovo za vrijeme predizborne kampanje kao sad, prepucavaju ko je više kriv, SDA ili SDP dok država glatko ide u tri lijepe ... ..., gdje također ide i uredništvo Klixa koje je odlučilo cenzurisat svaku drugu riječ u bosanskom jeziku, pa komentar ni u snu ne možeš ostavit taman kad u njemu ne bi bilo ni jedne psovke.
ma ja samo krediti i krediti inace bi ova zemlja propala za 3 mjeseca... al ovako nece moci dugo jer cemo ubrzo doci u poziciju kao grcka i onda cemo rušiti vladu ali kasno. lovu moramo vratiti i siguran sam da to nece vracati ni tihic , covic a ni dodik vec mi obicni narod a oni ce biti sa milionima u turskoj, hrvatskoj i srbiji. naravno da to nije bitno ajmo malo o nacionalizmu bijednici.