Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja sestra je udata za Srbina i zivi u Rijeci i ja imam visa prava da vodim multi stranku od SDP .Zasto to narod nije priznao neznam.Ja svakoga ljeta odem kod sestre na ljetovanje u Rijeci .Narod zna da je moja Porodica Multietnicna ,Narod zna da izgledam nevino a OD 1993 JA MRSIM BRKE I STALNO ZIVIM NA BUDZETU.
Prvi ensalon sda je otvoreno minirao Bakira ali to im se obilo o glavu. izdajnici su: Semsudin Mehmedovic (Tesanj) Salko Selman (Travnik) Sanjin Halimović (Sanski Most) Asim Sarajlic (Vogosca) Nedzad Koldžo (Novo Sarajevo) Alija Budnjo (Ilidža ) Amir Zukic (Sarajevo) Senad Sepic ( Cazin ) Salmir Kaplan (Stolac ) Husein Topcagic (Gradacac) Osman Brka (Tesanj) Josip-Braco-Jurisic (Sarajevo) Timur Numic (Sarajevo) Mirsad Kebo (Sarajevo) Hajriz Becirevic ( Sarajevo) Sefket Hafizovic ( RS ) Sadik Ahmetovic ( RS ) Adil Osmanovic ( RS ) Ibrahim Kujan ( RS) Narod pamti izdajnike
Suljo obuci suknju nasminkaj se i priznaj narodu da si srpska kurava pjevacica i zabavljacica Vec ste se medjusobno svojim izjavama onemogucili da ista napravite i svi ste se sa svima zavadili a narodu je preko glave vasih lazi i prevara i ocekujte ga na ulicama kako zove Fahru u pomoc :):):):) a onda neka vam je Bog u pomoci kada krenu hapsenja i procesuiranje 20 togodisnjeg kriminala
Levatiće ga zlaja ko majmuna isto ko što ga je mile levatio, pod uslovom da mu uopšte dopusti da mu se uvuče u pakšu, tj da napravi koaliciju
Ovo je prava p.r.o.s.t.i..t.u.t.k.a., sad trenutno ima 2 svalera Dodu i Zlaju. A nece ni jedan da ga g.u.z.i.... Najgore potura i Bakira da mu ga Doda zaždije....
ako je on normalan vodi ga kući pa uživajte zajedno
tako je tihiću.udri po hrvatima.usudili su se da dižu glavu.koji treći entitet?imamo mi svog lijana i ljubića.dobri i mehki ko duša.
To tihi kralju samo lagano ...
E moj Hare da si ovde sada .
Bruka je sto se Tihic pita za bilo sta a za Bakira treba kupiti jedan povodac kad je dopustio da ga ovakav voda i salta . Fuj .
Pa zar je vec niste formirali...idioti jedni !
tuga i jad kad su na vlasti ove budaletine.
ISKAZ - LOGOR sremska mitrovica ... A. I. rodjen 25.01.1957. godine u Doboju, ....... Advokat TIHIĆ SULEJMAN i MUJKANOVIĆ SEAD su prisiljavani na spolne odnose, ANTO ZIMOVIĆ veterinar iz Šamca, je bio prisiljen na oralni odnos. Starog DRAGIČEVIĆA iz Bosne, TUFEKIĆ IVU iz Bosne i KEDAČIĆ MIROSLAVA su tjerali da se međusobno tuku. ... itd itd itd Iskaz zarobljenog pripadnika HOS-a koji je bio u logoru sa liderom Bosnjaka .... a sta da se radi tuzno je a posto Bosnje iz sazaljenja lidere nacije biraju onda i ne cudi da je Tihic vec 10 godina prvi u Bosnjaka.
Volio bih da mi ovi tihičevci odgovore na pitanje znaju li koliko su bošnjaci imali zastupnika u skupštini RS kad je došao Tihić na vlast a koliko imaju sad pa če im biti jasno kakva je uloga Tihića u velikosrpskom projektu,razmislite svojom glavom i pogledajte činjenice.
Tihicu, ako hoces pomoci nama, narodu BiH, uzmi Dodika pod ruku i odite sto dalje od nas.