Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A izgleda sa su ga SDA - HDZ glajzaliiiii.... jupiiiiiiiiiiii
Samo SDA skinuti sa vlasti najveće zlo kod bosnjaka ? U koju oni firmu rodni tu trava ne nice, da Allah skloni i sačuva, a kriju se iza toga čije osnovne principe svakodnevno gaze ma fujjj...
Izgleda da ću morati jer ako ti ne kažem bojim se da ćeš nas opet zaviti u crno sta bi bez mene !!!
@citiz.... SMRDONJA! sda,ovakva kakva jeste,sastavljena od mnogo kriminalaca i bandita je ipak 1.000 X manje zlo od PETOKOLONAŠA,sbb-df-sdp!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA i SDP treba da naprave koaliciju, i taj dogovor zacementirati za narednih sto godina.
To bi bilo najbolje a Gusinjca PSECU FACU za gusinje poslati
Vladu ce sastaviti moj mrtvi pradedo, kad ustane sa jos mrtvih pradeda i pranana, i sastave mrtvu vladu, za mrtvu drzavu i polumrtvi narod...... Jer mi smo svi sa ovom vladom mrtvi samo nam nisu jos javili.......
Evo ja mogu!
samo je krišna može sastaviti
Mogu misliti da se uvede elektronski sistem glasanja tj. Da se promjeni izborni zakon gdje bi SDA bila to je pravio posao a ne ljudi ogorčeni a SDA uvijek dobro prolazi !!! Kada sam gledao njihov kongres kamera palma snima a on dopisuje glasove briga ga njemu su rekli ko mora da prodaje . Ne mogu više ni da pišem povraća mi se gdje smo dovedeni, da nebu onog SDP ne bismo metar autoputa imali križa bas i ako ne kažem da su oni bili čovječje al su barem nešto napravili a ovi nas postadoše a ništa . Da sumiram sljedeće izbore glasan za SBB svi su probali pa neka i oni probaju !!!
Hahaha jos jedan scepin dupelizac, vi ste ZLO najvece za BiH. Bolji je Dodik od Tornjaka
@cit....... ŠUPAK,ne prosipaj se!PETOKOLONAŠKE STRANKE:sdp-sbb,......... su ranije preko CIK-a sa 500.000 nevažećih listića eliminisali sda i SBIH!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bitno je da se prica o nekim referendumima,o nacionalizmu o parlamentarnoj vecini to je bitno a ostalo nije bitno,aj sto pricaju al da bar nesto urade to ne ne.
SDA mafijaši kupuju poslanike oduvijek, tako da ce i sada to sigurno uraditi
hunger games se nastavljaju :)