Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah nakon presude Mladicu i Karadzicu RS ce se morati ukinuti i Daytonski sporazum prestaje važiti, zbog osuđenih glavnih lica i urađenog dosuđenog genocida, gdje BiH postaje jedna Federacija 3 naroda..
TREBALi SU DOBITI DOZIVOTNU ROBIJu, sve ostalo je NISTA ! Sjeme im se zatralo !
Eno vam Srbi pisali po povelji Bana kulina onim hijeroglifima, kako no se zovu meššći ćErilica.
HM=commi
Sve ovo isto radili su i uradili muslimani i Hrvati, pa nikom nista! Bice i drugih sudova osim tzv Hashkog.
najveci nedostatak svih sudjenja ovim zlotvorima je nedostatak smrtne kazne! do sad bi ih vec 20-ak skoncalo na taj nacin, a tako jedino i zasluzuju!
Malo.
a ako ikad ista podjone od Japanaca bice kraj svijeta
Ti kao potparol svog dr.dabića,morao bi prilikom izjednačavanja ZLOČINA znati da je TVOJA četnička armada 95% svih zločina počinila!
Što srbin može biti nečovjek to životinja ne može.
Sta moze natjerati ljude na neke bolesne ideje i ubistva i protjerivanje, silovanje i ostalo najgore sto covjeku moze pasti na um.
nije bitno koliko su godina osudjeni, bitno je za sta su osudjeni, za koje zlocine, za koju teritoriju itd, ovo iz nekih dr razloga, tako da ova presuda nije ni losa ;)
Svi srpski oficiri i politicari u Hagu su ponos Srbije i srpskog naroda. Heroji. Vjecna im slava i hvala.
Šteta što nije po 122 ali, hajde ... svakako će biti pokopani u tvorza pa kad im istekne kazna, onda će se opet nosati mošti "serb.skih" junaka. Pravda je spora ali je ima. Šteta što mnoge žrtve neće dočekati presude ali, ove "junake" čeka jedan malkice zanimljiviji sud za kojih 20-tak godina ... vječni sud i vječna patnja u vatri. Na zdravlje katili!
Haski sud produzena ruka NATO pakta. Svi nevini Srbi osudjeni na dugogodisnje robije, a prave ubice, kriminalce i teroriste pustaju na slobodu. Kao da bi Hitler osudio Pavelica, pripadnike Handzar divizije ili siptarske baliste. Sve je to ista banda, ali nece ni njihovo jos dugo, a onda cemo jednom za svagda da se obracunamo sa ustasko-balijsko-siptarskom bagrom.
Ja pomislih ,gledaj uglednih ljudi , sigurno su direktori njekih firmi !
Ko bi rek`o ,kad hi vidis u odijelima,kravatirane,prava gospoda ! Ja bi him dzehenem pozelio .A kad hi vidim ovake vedre i nasmijane , pa je li moguce ,da su oni takva zlodjela pocinili ?