Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba ga pustit ali da boravi na koricanskim stijenama….na kraju bi se i sam ubio….
Što da ne? Pa trojka će mu još i pušku dat u ruke da nastavi gdje je stao - relaksiramo odnose!
Bosnjo mu razvaljuje zenu 🤭
Molile su i zrtve da ih pustis prije streljanja, pa jesi li?
Sad bi to pseto neko trebao da rokne kad ga puste na prijevremenu slobodu....osuđen za takva zlodjela dobije 22 godine i sad treba da ga puste prijevremena..sramota za ljudsku civilizaciju 🤮🤮
Svi su oni kao rehabilitovani i spremni da se integrisu dok ih se tajno ne snimi kao sto smo nedavno imali priliku vidjeti. Vuk dlaku mijenja, cud nikad!
Moze, izadjes ranije ali uslov da stanes pred neki dobar zid da ti se vrati istom mjerom.
Ratni zločinac Selmo Cikotić niti ne mora tražiti privremeno puštanje jer nije ni osuđen ni zatvoren. Već je umjesto toga stavljen u ministarsku fotelju!
Kakvo prijevremeno puštanje, zločinac je odgovoran za smrt stotina ljudi.
Ma kakve 2/3,ko to izmisli, treba da odsliži sve, a možda i nikako zločinci da, se ne puste, za nauk eventualnim majmunima koji i sada pozi aju na rat i zločine.
Budući Političar u šumskoj, svi su oni isti ...
Pustite ga. Pokajao se kao Kordić. Neće više.
Sjedi tu i truhni
i danas nisu nista bolji
Sada bi trebalo priupitat ba-ju (ali i sve ostale u rsu, jer isto misle i rade...) , ako mu sud ovo uvaži hoće li biti dobar taj sud..? , Odnosno, ako mu ne uvaži , onda je to upereno protiv srpskog naroda (jel, tako bre) , ..? Tako je , bree...!
Kad bi ti samo reci p.m.
E to je ona priča,on iz zatvora nekad ,oni iz zemlje nikad,sjeme mu se zatrlo da Bog da....
njemu 2/3 kazne,a bosnjacima osudenim za ratne zlocine,puno vrijeme(u BiH zatvorima)
Da je onaj sistem, ni grob mu se ne bi znao! A nije nam valjalo?!🤔